Áldott kegyelemmel teljes új esztendőt!

Kategória: Csaba testvér levelei Találatok: 3754

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_19059965_1681170408561576_611343412784361266_n.jpgArra kérlek nagy - nagy szeretettel, hogy 2018. jan. 1-én, az év első napján szervezzünk egész napos szentségimádást! Imádkozzunk együtt egy békés, áldott, örömteli új esztendőért! Ajándékozzuk meg magunkat és egymást templomainkban fohászkodva, Istenünk jelenlétével, imádságos szeretettel! Jó lenne, ha az új rózsafüzér tizedünket is az Eucharisztia életadó szent jelenlétében végezném el ezen a napon! Járjon át örömmel Jézus drága ígérete, és adjon erőt ahhoz, hogy a pusztai magányában, a templomunkban felkeressem Jézus Krisztust! "Bizony, mondom néktek, hogy ha közületek ketten egyetértenek a földön mindabban, amit kérnek, azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben: ott vagyok közöttük." Mt 18,20

Déván, az év első órájában az áldott békéért szentmise áldozatot mutatunk be, és utána 24 órás szentségimádást tartunk! Szeretettel biztatlak, hogy tartsatok velünk! Isten szentségi jelenléte, az alázatos imádság egymás testvérévé tesz, egy nagy családdá formál bennünket! Kérlek részvételi szándékotokat jelezzétek az Oltáriszentség Testvérisége lapján, a: Oltáriszentség Testvérisége oldalon. Könnyű itt bejelentkezni, két-három lépéssel ott is vagytok, válasszátok ki az órát és a helyszínt, megfogalmazhatjátok az ima szándékotokat is, és már bent is vagytok az imádkozó  nagy családban! Ugyanitt feliratkozhatsz a Rózsafüzér társulatunkban, de itt megtalálhatod a minden napi evangéliumot és a hozzá fűzött gondolataimat is!!
Milyen jó lenne, ha legalább most az év első napján, minden egyes órában legalább 5-10 piros szív ragyogna az Oltáriszentség Testvériségének a lapján!
Assisi Szent Ferenc atyánk szép szavaival köszöntelek: Az Úr adjon Nektek békét! 
Ugyanakkor 2017  utolsó napján kívánok áldott kegyelemmel teljes új esztendőt,
Csaba t.