Pár szó a tanév első napjáról

Nyomtatás

ImageMegtartottuk Déván is, és Szászvároson is a tanévkezdést.

 

 

 

 

 

Kedves Testvérek!

Megtartottuk Déván is, és Szászvároson is a tanévkezdést. Mindenütt nagyon sok új kisgyerek van, nagy a nyüzsgés, gondolom, hogy összesen adtam ma a borzos buksikra legalább 500 puszit, de így is nehéz volt egy egy misét, beszélgetést jó végre vinni. A dévai prédikációt felvettem nagy büszkén, és gondoltam, hogy el is küldöm nektek, de végeredmény nem lett hálható. Szászvároson, elmélkedés közben néhány gyerek elsírta magát, no nem attól amit mondtam, mert szegény kis óvodások, biztos, hogy nem is értették a szavaimat, egyszerűen, ma ott olyan síros volt az idő.
Holnap reggel kilenckor Petrozsényben megint neki veselkedek az elmélkedés rögzítésnek, ha sikerül, akkor megosztom veletek.
A házak a telefonos értekezletek alapján beindultak, különösebb zökkenő Nagyszalontán és Gálospetriben volt, ezt a két házat összevontuk, Tarsoly Hildát elengedtük betegszabadságra az ő kérésére, és a helyét átvette Pál Mária, ki hogy ne jöjjön üres kézzel elhozott hat gyereket Gálospetri indulás előtti otthonából. Gálospetriben jelenleg az egyik nagyfiúnk vállalta a felügyeletet, de keresnénk szeretettel egy olyan felnőttet, házaspárt, ki az épület külső vakolását, festését, lépcső készítését felügyelné, és őrködne a szépen felszerelt otthonban az első félév folyamán.
Majd, ha lassan hosszan járom a házakat, akkor írok majd szeptember végén egy adatokkal teletűzdelt beszámolót is. Addig szeretettel kérlek, hogy imádkozzatok, kérjétek az Istent, hogy gyengeségeink ellenére eredményes munkásai legyünk ennek a csodálatosan szép, színes, tarka nagycsaládnak.
Szeretettel, Csaba t.