Torockó vissza nyerte a ragyogását

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/a-vakacio-utolso-napjai-torockon/thumbs/14.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/a-vakacio-utolso-napjai-torockon/thumbs/14.jpg

ImageKedves Testvérek!Az elmúlt napon a tervek szerint elmentem Torockóra tanévet nyitni.  Istennek hála a ház zsongott, zsibongott a sok aranyos gyerektől az őszi napfényben.

 

 

 

A ház új vezetője, Karcagi Iringó, ki  a Torockói gyerekekért elhagyta a két éve már általa nevelt Szovátai fiukat, nagy szeretettel fogadott,  Babi szakács nénivel, Dodoval, és egy kedves magyarországi önkéntessel, ki egy évet szeretne velünk dolgozni.
Úgy éreztem, hogy mindenki tudja a dolgát, és örömmel végzi is. A gyermekek is láthatóan örömmel fogadták az új nevelő néniket.  Így valóban örömmel mutathattam be a Hálaáldozatot, a szentmisét a 2008-2009-es tanév kezdetén a kis kápolnánkban.
A ház szépül, csinosodik, elkészült a fásszín, az épületet kívülről sikerült lemeszelni, rendbe rakni, a ház melletti járdát is sikerült szépen befejezni. Hátul a lefödés elkészült, bekerültek az ablakok, készül a mosó konyha, és a raktár is, még egy szép csempe kályhát kellene raknunk. Úgy gondolom, hogy Torockó vissza nyerte a ragyogását, és lassan újból a szent Ferenc Alapítvány egyik legszebb háza lesz.

Szeretettel kérlek, hogy imádkozzatok Kis Szent Teréz Torockói családjáért.

csaba t.