Lelkigyakorlatra hívlak az interneten keresztül!

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Assisi-Szent-Ferenc-peldajara-lelkigyakorlat/thumbs/img_1913.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Assisi-Szent-Ferenc-peldajara-lelkigyakorlat/thumbs/img_1913.jpg

ImageMindenki elfoglalt, és az utazás is nehézségekkel jár, ezért arra gondoltam, hogy október 4-e Szent Ferenc Atyánk emlékünnepe előtte, kilencedet tartunk, a www.magnificat.ro oldalon.

 

 

 

 
 

 Naponta lesz egy-egy új elmélkedés, mely a nap bármelyik szakában meghallgatható, folyamatosan (mihelyt véget ér, újra indul.)
      Jézus Krisztus mindent elmondott, és megmutatott nekünk, valóban ö az út, az egyetlen út az örök életre. És mégis van egy dolog, mit nem tudott megmutatni, azt, hogy hogyan kell öt követni, megélni időbe ágyazott emberként az általa földre hozott eszmét. Nagyon sokan úgy tartják, hogy Szent Ferenc volt Jézus Krisztus egyik leghitelesebb követője a történelem során. Ezért is szeretném ha figyelmünket ebben a megbolydult világba Szeráfi atyánkra irányítanánk.
     A lelkigyakorlatos elmélkedéseket a nyáron tartottam Szászvároson fiataloknak, velük építettük egy Szent Ferenc emlékparkot, melynek tíz állomása van. Egy-egy állomást, és egy egy elmélkedést szenteltünk, Szent Ferenc élettapasztalatainak, találkozásainak. Ezek a találkozások meghatározták Szentünk életét, úgy gondolom, hogy példája számunkra is fényt, világosságot jelenthet.
      Az akkori rendezvényről csatoltunk néhány képet.
     Az elmélkedések szeptember 25. kezdődnek, és naponta meghallgathatok 07.00 -22.00 óra között. 


Szeptember 25.-Szent Ferenc találkozása a jó Istennel

Szeptember 26.-Szent Ferenc találkozik a szegényekkel

Szeptember 27.-Szent Ferenc találkozása a rosszal, a gubbiói farkassal

Szeptember 28.-Szent Ferenc találkozik az engedelmességgel

Szeptember 29.-Szent Ferenc találkozik az anyagi javakkal, pénzzel

Szeptember 30.-Szent Ferencnek testvéreket ad az Úr

Oktober 1.        -Szent Ferenc válaszol a kora kihivásaira

Oktober 2.        -Szent Ferenc és Atyánk az egyház

Oktober 3.        -Szent Ferenc Krisztus követő

Oktober 4.        -Szent Ferenc és a döntés.Választani kell!

Október negyedikén, szombat délután 18.00 órától minden résztvevőt szeretettel látok Szászvároson, a befejező ünnepségen.

Szeretettel, csaba t. 

  {zoomcat catid=452}