Csaba testvér meghirdette a Mennyei Atya Évét!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_20181229_k.jpgBöjte Csaba ferences szerzetes kollégáival és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekeivel együtt a 2019-es évet a Mennyei Atyának szenteli, és szeretettel hívja ugyanerre mindazokat, akik az elkövetkező évben jobban meg szeretnék ismerni Teremtőjüket, közelebb kerülni hozzá, megszeretni őt és a hozzá vezető utat.

 
Tegnap fejeződött be Csaba testvér 2018. év végi lelkigyakorlata Déván, ahol a résztvevőkkel együtt az első parancsolatból kiindulva - Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj! - átelmélkedte Isten legfőbb tulajdonságait.
Elmondta: az Atya az első parancsolatban azt várja el tőlünk, hogy lángoló szeretettel szeressük őt és ő legyen az első az életünkben! De hogy születik meg bennünk ez a lángoló szeretet? Csaba testvér szerint az első lépés, hogy megpróbáljuk megismerni Mennyei Atyánkat! Több ó- és újszövetségi történetet is felidézett, melyekből kiderül, hogy az Atya személyesen szól hozzánk.
Csaba testvér arra hív mindenkit, hogy keressük meg együtt a Jó Pásztort, fogjuk meg a kezét, és induljunk el az üdvösséghez vezető úton.
Aki szeretné segítségét igénybe venni, hamarosan feliratkozhat egy hírlevélre, melyben Csaba testvér heti egy alkalommal egy-egy isteni vonást elmélkedik végig.
Addig is a lelkigyakorlat tanításai elérhetők az alábbi linken:

Év végi lelkigyakorlat Déván Csaba testvérrel - 2018

2019. január 1.
Írta: Sáhó Eszter
Gyermek Jézus Stúdió
Dévai Szent Ferenc Alapítvány