Megérkezett az első gólya a Kárpát-medencébe!

Kategória: Csaba testvér levelei Találatok: 682

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_52410537_2369373369950144_3918702975182176256_o.jpgJó hír! Megérkezett az első gólya a Kárpát-medencébe! Jön a tavasz, Isten áldja a hírnökeit! 

Gyermekeink szívében, de önmagunkban is tartsuk ébren a kibontakozó holnapba vetett szép reményt! Mi nem a világ végére, civilizációnk pusztulására készülünk, hanem Isten Országának az eljövetelét várjuk! Várjuk a tavaszt, de nem zsebre tett kézzel, hanem szorgalmas munkával! A halál kultúráját terjesztők szemébe mosolyogva mondjuk, hogy téged is szeret az Isten, azt akarja, hogy drága férjed, szeretett feleséged oldalán, gyermekeidet átkarolva boldog légy! Azért imádkozom, hogy vidám jókedvvel, szeretett férjed kezét fogva, unokáid körében kacagva gondolj vissza életed sötét megpróbáltatásaira, kemény kísértéseire, azokra a napokra mikor még mindenféle kosza ideológiák alapján a saját identitásoddal sem voltál tisztába, és olyan liberális tanoktól kábán éltél, mint az abortuszhoz való jog, vagy amit éppen most szavazott meg a francia országgyűlés, az apa és az anya megszólítás betiltását a közintézetekben! Amúgy jó ha tudod, hogy annak idején Párizsban a guillotinek árnyékában egy hasonló országgyűlés azt is megszavazta, hogy tíz napos hét lesz, és Isten helyett az oltárokra szép meztelen lányokat kell ültetni! 
Viharok jönnek, viharok mennek, de mi hisszük, hogy a józan ész és az Isten vezette lelkiismeret mindig győzedelmeskedik! Hiszem, hogy a szeretet Istenének diadalmas országlása közeledik megújuló világunkba! Meg vagyok győződve, hogy az Európai Unió soron következő választása, szélesre fog tárni sok-sok ablakot, ajtót, hogy tiszta fény, friss levegő áradjon életünkbe! Nekünk nem értelmetlen, savanyú, áporodott boldogtalanságban kell ténferegjünk, hanem egymást és magunkat, tiszta, egyszerű, boldog élettel kell megajándékozzuk! Van tíz Isten adta világos iránymutató törvény, van egy csodálatos iránytűnk, mely mindig és minden körülményben utat mutat: a szeretet parancs, induljunk el ezek fényében és egymás kezét fogva boldogok leszünk! Álljunk fel és a sötétséget magunk mögött hagyva menjünk ki a fényre, Isten szeretete vár reánk!
A közelgő tavaszt hirdetem még akkor is, ha hideg és kásás hó fogad itt is, ott is, akárcsak a most érkező gólyákat! Jó dolog jónak lenni, a fény legyőzi a sötétséget!
Szeretettel, 
Csaba t. 
Kép: Suri napra pontosan ugyanakkor érkezett, mint tavaly, Vassurányba 
FRANCIAORSZÁG: MOSTANTÓL NINCS ANYA ÉS APA, CSAK “SZÜLŐ 1” ÉS “SZÜLŐ 2”
Emmanuel Macron pártjának egyik képviselője, Valérie Petit terjesztette a francia Nemzetgyűlés elé a törvénytervezetet, amelyet a többségben lévő En Marche párt (zömében egykori szocialista politikusok) elfogadott, így
ezentúl nem lehet az iskolákban anyának és apának hívni a szülőket Franciaországban. Az új hivatalos elnevezés: szülő 1 és szülő 2.
A homoszexuális párokra akarnak így tekintettel lenni – írja az origo.hu. 
A lap szerint a konzervatív ellenzék egyik vezetője, Xavier Breton tiltakozott a törvény ellen. Az LR (Köztársaságiak) képviselője azt mondta:
“a politikai korrektség legyőzte a valóságot”.
A hagyományos, emberi elnevezést (Anya, Apa) a meleg szülők érdekeinek védelmében törlik például az osztálynaplókból is. Franciaországban egyébként – a Le Parisien című lap szerint – a hivatalosan párkapcsolatban élő emberek 96%-a heteroszexuális.
A Le Figaro szerint az LR tekintélyes képviselője, a Nizzát is magába foglaló Alpes-Maritimes régió vezetője is tiltakozott a törvény elfogadása ellen. Azt mondta, hogy az előző szocialista igazságügy-miniszternő hasonló javaslata fantazmagóriának tűnt, de kiderült, hogy végül megvalósult. A radikális jobboldal vezetője, Marine Le Pen úgy vélekedett; lehullt Macronékról az álarc.
Forrás: origo.hu.