Kikapcsolt valóság. Száz év magány?

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_igyelunkmi_fotosorozat_12.jpgMennyire zárkóztam magamba? Mennyire vagyok elérhető a férjem, a gyermekem, a környezetem számára??  Adok a szívem ajtaján kopogtató jó Istennek alkalmat, hogy megszólítson, hogy velem legyen s én Ővele? 

Teremtő Istenemtől, ha meg akarom tanulni a gyermekeire gondot viselő atyai szeretetet, akkor nem csak a telefonomat kell letegyem, hanem ki kell lépnem önmagamból, a saját gondjaimat, bajaimat háttérben hagyva a környezetemnek a gondjait, bajait, örömeit kell észrevegyem, hordozzam!! 
"Élek én, de már nem én élek, hanem Krisztus él bennem." Mondta Szent Pál apostol
Szeretettel, 
Csaba t.
Kikapcsolt valóság. Száz év magány? Al Lapkovsky zseniális képeken mutatja be, hogyan is élünk egymás mellett AL Lapkovsky Disconnection Connection c. képsorozata az International Photography Awards 2018  kategórianyertes alkotása. A képek hétköznapi jeleneteket ábrázolnak, párok, családok „békés” mindennapjaiból, mégis szívbemarkolóan drámaiak. Így élnek sokan – így élünk sokan. A virtuális világba merülve, kikapcsolt valóságban.
Az alkotóról
Al Lapkovsky Lettországban született, 2003 óta többlaki életet él, Londonban és Kölnben tölti ideje nagy részét. Számos nemzetközi díjjal kitüntetett fotográfus; munkái megjelentek többek között a The Times, a Guardian, a Radio Times, a The Daily Telegraph és a Black and White Magazine lapokban. Fotó rendszeresen láthatók egyéni és csoportos kiállításokon. 
Web: begemotfoto.com
Blog: begemotfoto.com/blog