Az Úr imádsága

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_90595223_1750131485128708_3455215878696599552_n.jpgFerenc pápa felhívására, imáink gyógyító szeretettel ölelje át e sebzett földet, gyümölcsoltó Boldogasszony napján, március 25-én déli 12 órakor! Ferenc pápa arra kér, hogy mindenki ott ahol él, délben mondja el azt az imát mit magától Jézus Krisztustól tanultunk! Az időzónák változnak, így ma 24 órán keresztül a föld egy - egy pontján folyamatosan imádkozni fognak az emberek, így nagy szeretetfürdőben tisztára moshatjuk magunkat is, világunkat is....

Maradj otthon, a szobádban mondott imádat hallja az Úr, kérjük együtt Istentől e járvány megszűnését! Imádkozzunk, hogy ne haljanak meg azok akik életet adtak nekünk, akik oly sok szépre tanítottak, akiknek a dalait a tábortüzek mellett énekeltük, vagy akiknek a sportteljesítményeitől büszke örömmel tapsoltunk. Nagy öregeink, ha meghalnak, mindannyian árvák leszünk!!
Hívő vagy, nem vagy hívő most nem ez a fontos, gyere olvasd el e pár sort te is!
Kisebb testvéri szeretettel kérlek,
Csaba t.
Az Úr imádsága (Miatyánk)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod;legyen meg a te akaratod,amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma;és bocsásd meg vétkeinket,miképpen mi is megbocsátunkaz ellenünk vétkezőknek;és ne vígy minket kísértésbe,de szabadíts meg a gonosztól!
(Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőségmindörökké.) Ámen.
Kép: A dévai gyerekek bezárva, mint a mag a hó alatt, mely kikeletre vár, szűk családi körben együtt imádkoznak világunk gyógyulásáért. A kép nem most készült!!!!