Gyerekek, fiatalok is elkaphatják a betegséget, sőt bele is halhatnak!!

Kategória: Csaba testvér levelei Találatok: 277

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_61509834_2286495561426049_7492098585584992256_n.jpgA házainkban a gyerekek elhitték, hogy ők sebezhetetlenek, rájuk ez a vírus nem vadászik... Nem akarok ijesztgetni senkit, de Chloe szólítson meg bennünket is, hogy vegyük komolyabban mindazt az előírást, katonai parancsot amit a televízió és az összes média harsog!! Mi erről az Isten véleménye! Teremtő Atyánk a tízparancsolatban nagyon világosan fogalmaz: "NE ÖLJ! 

Az aki az előírásokat nem tartja be, nem veszi komolyan az olyan mint az aki egy csőre töltött kibiztosított fegyverrel szaladgál! Magadban is, de a környezetedben élő legkedvesebb rokonodban, barátodban is kárt tehetsz! Akarva - akaratlanul maradandó károsodást, akár halálos  lefolyású betegséget kaphatsz, és adhatsz a benned lappangó parányi vírusoktól!
Légy fegyelmezett és az előírásokat tartsd meg. Nem megyünk egymás közelébe. Betartjuk az egy méter távolságot, nem szorongatjuk egymás kezét és nem ülünk kupacba sem az ebédlőben, sem a lakásban! A kiirt időben megyünk a programokra és nem hamarább! Ahogy véget ért a feladatom azonnal megyek fel a lakásba, nem várom meg az ebédlőben a többieket egy jó kis beszélgetésre.
Mi Istennek hála minden házban sokan vagyunk. Nem fogadunk kintről senkit, se szakácsnéni, se pszichológus most ne járjon be a házba. Aki nem él életvitel szerint a gyerekeinkkel az menjen szabadságra, ne jöjjön, menjen! Se vendéget, se kollégát nem fogadunk....  ez a Karantén lényege!! 
Gyereket nem engedünk, nem küldünk vásárolni!! A külvilággal csak a házvezető tartja a kapcsolatot, még a nevelők is tartózkodjanak a jövés menéstől!
Minden felnőtt felelős az előírások betartásáért, de a házakban legyen egy vöröskeresztes szolgálatos, aki mániákuson figyel mindent, fertőtleníti a kilincseket, kapcsolókat, aki kint az udvaron is szemmel tartja a gyerekeket, de akár a tavaszi udvarlási szokásokat is árgusan figyeli..... Tombolhatnak a hormonok, a kedvesed lehet, hogy egy Trójai faló, vele együtt ki tudja mit engedsz be a házadba! A szerelemnek jót tesz a vágyakozás! Vele is szépen távolról, csetelve a világ legszebb szerelmes verseit írogatva tartsad most a kapcsolatot, ha szeret akkor védeni is fog!!  
Szeretettel kérlek olvassátok el a 21 éves fiatal lány haláláról az értesítést, nézzetek a szemébe és vigyázzatok magatokra, egymásra!
Nem jó, ha minden gondolatunk a vírus körül forog! Imádkozzunk, és e ránk szakadt tavaszi bezártságban Istenhez, értékeinkhez való ragaszkodásunkban újuljunk meg, mélyüljünk el! Ne hagyjuk se magunkban, se környezetünkben élő testvéreink szívébe beköltözni a félelmet, a kishitűséget, a szorongást, ezek az érzések, mindannyiunkat mint károgó nagy madarak támadnak, azt, hogy körülöttünk repkednek nem akadályozhatjuk meg, de azt, hogy leszálljanak életünk nagy fájának ágaira azt nem szabad hagynunk nekik! Ha észrevesszük, hogy az ezerarcú félelemnek csúf madara akár bennünk, akár szeretteink életében már fészket is rakott, ne habozzunk, verjük le, füstöljük ki imával, jókedvvel, érezhető szeretettel!! Átvészeled a krízist, mert a gondviselő Isten az oldaladon áll."  
Világunk gyógyulásáért imádkozva, 
Csaba t. 
Koronavírus: 21 éves lány halt bele a fertőzésbe Nagy-Britanniában
b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_91112613_655320365036899_8795966294902964224_n.jpgEgy 21 éves lány halálát okozta az új koronavírus az Egyesült Királyságban – írja a Mirror. A lány családja szerint a fiatalnak nem voltak krónikus betegségei.
Chloe Middleton haláláról édesanyja, Diane Middleton adott hírt a Facebookon:
Akik azt hiszik, ez csak egy sima vírus, gondolják át ismét. Hogy személyes tapasztalatról beszéljek, ez az úgynevezett vírus megölte a 21 éves kislányomat"
– írta az elkeseredett édesanya, aki esetével a védekezés fontosságára, valamint az otthonmaradásra is rá akarja bírni az embereket.
A család szerint a lánynak nem voltak krónikus betegségei, egész életében eleven és egészséges volt.
Ha ezt a további vizsgálatok megerősítik, ő lesz a legfiatalabb koronavírusos áldozat a szigetországban, aki nem szenvedett semmilyen egyéb betegségben. 
Az Egyesült Királyságban jelenleg 8077 ismert koronavírusos beteg van, az áldozatok száma elérte a 424 főt.
www.origo.hu