Gyere, próbáljuk ki Jézus csendes názáreti életét!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_jezus_szent_jozsef.jpgJézus Krisztus harminc évig szép, természethez közeli, csendes názáreti életet élt családjával, a boldogságos szűz Máriával és nevelőapjával, Szent Józseffel.

Július 3-án, vasárnap délután kezdődik Csíksomlyón a Mária kertépítő lelkigyakorlatos tábor. Természetesen a kertépítő munka mellett reggel, délben, este, együtt fogunk imádkozni, énekelni, elmélkedni. Célunk, hogy Csíksomlyón egy csodaszép 15 udvarból álló kertet alkossunk Mária tiszteletére, de ugyanakkor szeretnénk lelkünket is megművelni, széppé, tisztává tenni, Isten kegyelméből virágba borítani.
Fontos, hogy hozzál magaddal munkaruhát, ha tudsz szerszámokat, virág vagy fa, cserje csemetéket, amelyeket lesz lehetőséged elültetni, és az a te fád lesz ott Mária lábánál. Persze a jókedvedet sem kellene otthon hagynod! A lelkigyakorlatos munkatáborba mindenki azzal száll be mivel tud, pénzzel, élelemmel, facsemetével, vagy kétkezi fizikai munkájával, nemes, szép ötleteivel, te döntöd el! A Szent István otthonban szállást és kosztot minden lelkigyakorlatozónak biztosítunk. Együttlétünk július 9-én, szombaton ér véget!
Szeretettel várunk Balázs Zsókával, a csíksomlyói ház vezetőjével,
Csaba t.