Csíksomlyón szeretettel várunk!

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Karpatmedence-gyongyszeme/viewsize/P1200484.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Karpatmedence-gyongyszeme/viewsize/P1200484.jpg'

P1200484.jpgRöpül az idő és itt a csodaszép nyár. Többen kérdezték, hogy a nyáron lesz-e kertépítő lelkigyakorlat Csíksomlyón. Természetes, hogy a nyáron is nagy nagy szeretettel hívom, várom a csíksomlyóiakkal együtt mindazokat akik szeretnének szép dolgokat művelve, virágot, fát ültetve lélekben is újjá születni.

 

 

Mikor lesz? A lelkigyakorlat július 7-én, szombat délelőtt az 1000 székely lány találkozójával kezdődik, és július 15-én, vasárnap Moldvában, Magyarfaluban ér véget. A legkeletibb Csángó Magyar falúban 10 éve tartanak falunapokat, és az idén engem is meghívtak egy szentbeszédre.
Mit fogunk csinálni? Imádkozzál és dolgozzál, mondta Szent Benedek. Ez a jelszó tette naggyá Európát. Ez a lelkiség mentheti meg világunkat és bennünket is. Ezért minden nap lesz szentmise, elmélkedés, és a kertben kint becsületes kemény munka.
Mit kell hozzál magaddal? Nagyon sok szép elképzelés van amit jó lenne kivitelezni, megvalósítani, úgyhogy mindenki hozzon magával munkaruhát, olyan cipőt, melyben dolgozni is tud, még ha egy kis sár van akkor is. Persze hozhattok szép értékes facsemetéket, cserjéket, jó gondolatokat, terveket, melyeket itt együtt megvalósíthatunk. Természetesen a jókedvet, a fürdő ruhát, gitárodat, és a kedves barátodat is magaddal hozhatod.
Ki jöhet? "Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok és az élet terhét hordozzátok, én majd felüdítelek titeket!" Mondja a mi Urunk Jézus Krisztus. Igen mi Urunk nevében mindenkit szeretettel fogadunk, aki szeretné ezt a hetet velünk tölteni. Biztosvagyok benne, hogy mindenki kap a maga képességeihez megfelelő munkát, testi, lelki táplálékot.
Mennyibe kerül? Minden évben volt aki többet adott, volt aki kevesebbet. A ház vezetői, mindenkinek a lelkiismeretére bízza, hogy mivel járul hozzá az imádságos, szorgoskodó együttlétünkhöz. Biztos vagyok benne, hogy ez a hét nem a pénzről fog szólni, hanem az imáról, elmélkedésről, és az alkotó munkáról.
Kinél kell jelentkezni? A csíksomlyói házat Balázs Zsóka Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vezeti, így akár nála akár nálam is Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehet jelentkezni, a táborral kapcsolatosan felvilágosításokat kérni. Az lenne jó, ha idejében jeleznétek a szándékotokat.
Most a napokban voltam Csíksomlyón és készítettem egy pár felvételt, melyet szeretettel megosztok veletek.
{zoomcat catid=1434}
Csíksomlyói Mária szeretettel vár benneteket!
Kisebb testvéri szeretettel,
Csaba t.