"Cselekvő Hit" missziós utunk Magyarországon

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Misszios-ut-a-role-egyuttessel/viewsize/DSC_4681.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Misszios-ut-a-role-egyuttessel/viewsize/DSC_4681.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Kozgazdasagi-szakkollegiumban/viewsize/DSC_4641.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Kozgazdasagi-szakkollegiumban/viewsize/DSC_4641.jpg'

DSC_4681.jpgIstennek hála véget ért a "Cselekvő Hit" missziós utunk Magyarországon, melyre elkísért a Role zenekar is...

Nagy őröm számomra, hogy a Benedek Pápa által meghirdetett "Hit Éve" tiszteletére szervezett út ilyen sikeres volt: 7 nap, 15 előadás, több tv, rádió, újság interjú és sok sok jókedvű vidám találkozó! Mindenütt telt ház! Mindenütt őszinte csillogó reményteli öröm az emberek szemében! Igen e hét után még erősebben érzem, hogy van remény, hisz az embereket érdekli az Istenről, a hitről, a szeretetről, kiengesztelődésről, újrakezdésről szóló gondolatok.  E hét során voltam zsúfolásig megtelt nagy templomokban, szép kultúrházakban, több száz fős nagy iskolákban, fiatalokkal telt egyetemi aulákban, sőt még egy pesti belvárosi diszkóban is, és örömmel mondhatom, hogy mindenütt nyílt kapukat döngettem gondolataimmal, előadásommal.. Sehol senki nem szólt vissza, nem kérdőjelezte meg az Istenről, a cselekvő hitről, a világot formáló őszinte szeretetről szóló kijelentéseimet, gondolataimat. Azt, hogy mennyire igény van ezekre az evangéliumi igazságokra legjobban az bizonyítja, hogy mindenüvé visszahívnak, és mindenütt a környék településeiről jött emberek kerestek fel, hogy hozzuk is, az ők városaikba, falvaikba, iskoláikba is menjünk el tanúságot tenni, Isten végtelen szeretetéről, gondoskodó jóságáról, megbocsájtó irgalmáról!!  Az előadások után nagyon sok Istenről, hitről szóló könyvet, CD eladhatunk, ez is egyetlen egy dolgot bizonyít, az emberek keresik az Istent, és hiszik, hogy Jézus Krisztus válasz az ö kérdéseikre!!
DSC_4641.jpgMegvagyok győződve, hiszem, hogy egy szeretetre, hitre épülő új világ kapujában állunk, csak legyen bátorságunk, bizalmunk megfogni egymás kezét és belépni ebbe a szeretetre épülő a Szentháromság által formálódó  szép világba!!
Kisebb testvéri szeretettel,
Csaba t.