Haza értem szerencsésen Dévára!!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_devak.jpgHosszú utam alatt sok sok jóemberrel volt alkalmam találkozni. Bécsben sínre sikerült tennünk egy nagylányunk gerincműtétét, a Vincés nővérek jóvoltából.

Németországban sok sok kedves régi és új baráttal találkoztam, olyanokkal, kik a gyermekeink iránt nemcsak érdeklődtek, de tiszta szívvel segítettek is. Jó tudni, hogy Brüsszelben, bent az Unió Parlamentjében is, de az ott élő magyarok között is milyen sok őszinte jó barátunk van. Úgy néz ki, hogy nemsokára az egyik nagyra nőtt, történelem szakot végzett nagylányunk, kinek már sajnos nem élnek a szülei, elkezdheti a gyakornokságát az egyik kedves parlamenti képviselő mellett.
Magyarországon is újból megtapasztaltam, hogy milyen nagy igény van a Krisztusi tanításra, hisz minden helységben hol megfordultam oly nagy szeretettel, jósággal fogadtak, oly figyelmesen hallgatták mindazt, mit a csodálatos evangéliumból nekem sikerült ügyetlenül megvilágítanom a mai ember számára. Jó volt látni, ahogyan a drága Farkas Kata által szerkesztett 2013-as naptárakat keresik és viszik az emberek.
Most meg jó volt haza érni Dévára, és ha még hideg, fagyos is a kép ami fogad, azért nagyon jó itthon lenni és a kedves, aranyos gyerekeink, kollégáim köszöntését fogadni.
Szeretettel,
Csaba t.