1. Hittanóra: Hiszek egy Istenben

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_15965800_1246921978716751_1417855590651801212_n.jpgIstennek hála úgy tűnik, hogy erőben egészségben, békességben kezdjük az új hetet a Szent Ferenc Alapítvány házaiban!! Hosszan telefonáltam néhány kollégát és a hivatalos hírek, és a szürke ködből jövő pletykák is azt üzenik, hogy hálatelt szívvel köszönetet kell mondanunk a gondviselő Istennek, mert megőrzött eddig bennünket!!

Imádságos szeretettel köszöntlek benneteket az újabb bezárkózott hét elején és kívánom, hogy ne a bezárt ajtót feszegessétek, hanem egymást próbáljátok elfogadni, megismerni és megszeretni! Jelszónk nagyon egyszerű: Isten selejtet nem teremt!!
Figyeljetek, mert felelés is lesz!! 
Szeretettel,
Csaba t.

Böjte Csaba ofm gondolata

Nincs olyan reggel, hogy Isten ne indítana bennünket a jóra, a szépre, amikor fölkelünk, nincs olyan rossz tett, amely után belülről ne birizgálna: menj, békülj ki, kérj bocsánatot, kezdd újra! (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Ő „kezébe kapaszkodva”

Mária szeplőtelen fogantatását, istenanyaságát hívő, valló ember számára egy új világ nyílik ki. Mikor Isten tőlem kér valamit, nem azt nézem, hogy mihez érzek magamban fizikai, lelki, anyagi erőt, hanem a Szűzanya példája nyomán, az Ő „kezébe kapaszkodva” képessé válok alázattal, mindig Istenre figyelő lélekkel teljesíteni kívánságát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube