Káosz!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_idomenifight-2.jpgImádkozzunk a megválasztott politikusainkért, hogy merjenek bölcs, határozott döntéseket hozni, biztonságos békét teremteni a határokon kívül és a határokon belül! Imádkozzunk az államvédelmi szervekért, hogy határozott nyugalommal tegyék meg mindazt ami a kötelességük, világunk békés életéért!

Csaba t.

 

Már sem inni sem enni nem kapnak! Káosz! A görög rendőrök menekülnek a táborból
Az M1 helyszíni tudósítója szerint órákon belül eluralkodhat a káosz a macedón határon lévő Idomeni menekülttáborban. Egyre több a verekedés miután a görög rendőrség erői a segélyszervezetek és az orvosi személyzet is a tegnapi események miatt kivonultak a tábor területéről. A táborban lévő migránsok  nem jutnak élelemhez és vízhez sem. Tulajdon képen a migránsokból szerveződött polgárőrség és a bűnbandák uralják a területet.
A tudósító arról számolt be, hogy egy külföldi híradós stáb figyelmeztette őket, hogy nagyon vigyázzanak magukra mert őket megtámadták a bevándorlók, ugyan ők maguk nem sérültek meg, de a felszerelésük jelentős károkat szenvedett.
Forrás:
M1 /www.hirorigo.net