Donald Trump lesz az USA új elnöke

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_trump.jpgImádkozok, hogy Jézus Krisztus legyen a legfőbb elnöki tanácsadó a fehér házban! Az a mérhetetlen anyagi szellemi érték, mi Amerikában van, ha jó irányba fordulna, akkor egy békés új korszak köszönhetne a sok sebből vérző emberiségre, az egész világra!! 

Bizalommal, 

Csaba t.
Clinton elismerte a vereségét, Trump épp győzelmi beszédet mond
Trump a családja kíséretében, Mike Pence alelnök felvezetésével lépett színpadra New York-i főhadiszállásán, őrjöngő támogatói előtt. Az USA 45. elnöke ezzel kezdte győzelmi beszédét:
Elnézést, hogy megvárakoztattam önöket, ez elég komplikált ügy volt. Most hívott Hillary Clinton, és gratulált nekem, önöknek. Gratulálok neki és családjának a kemény kampányhoz. Nagyon keményen és hosszan dolgozott az országért, ezért hálásnak kell lennünk. Az országnak most viszont egyesülnie kell. Ezennel megfogadom, hogy minden amerikai elnöke leszek. Azokhoz is szólok, akik nem szavaztak rám, és vannak elég sokan: ez önökről is szól. Önök is szeretik az országukat, amiben minden vallás és rassz biztonságban élhet. Újjáépítjük az országot, és megvalósítjuk az amerikai álmot. Üzletember vagyok, tudom, hogyan kell. Mindenkinek megvan a lehetősége. Senkit nem felejtünk el. Mindenre jut idő és energia, a városainkra, az infrastruktúrára, és senki mögött nem maradunk le. Végre foglalkozhatunk a háborús veteránokkal is. Nagyszerű gazdasági tervünk van.  Kiváló kapcsolataink vannak más országokkal. Amerika mostantól a legjobb lesz. Mernünk kell nagyot álmodni. 
Fotó: Brendan Mcdermid
www.index.hu