Az egész világ rajong az anyukáért, aki tündérmeseként fotózza a család életét

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_16696448_bf8d532876255c80783ace3e32e230ce_wm.jpgSzépek a képek, szép maga a természet!? Jó lenne gyermekeinket vidékre, a természethez közeli helyre vinni legalább a nagy nyári vakációban! Ma jártam Gyergyószárhegyen, ahol szinte minden hétfőn kezdődik egy - egy új tábor kint a természetben! Szívesen várják a te gyermekedet is, a természetben való barangolásra, lovaglásra, mindenféle vidám mókára a gyermekeink, kollégáink!  

Jelentkezhetsz: Csergő Hajninál: <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.> vagy László Orsinál <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Szeretettel várunk, 
Csaba t.  
Nincs mobil, tablet, kábeltévé vagy számítógépes játékok. Mégis sugárzik a harmónia, boldogság és nyugalom ezekből az éteri fotókból.
Ilyen lehet a gyerekkor egy rusztikus tündérmesében. Pihe-puha kiskacsák, fodrozódó tükrű tó, egy barátságos kutyamancs, régi gitáron halkan pengetett dallamfoszlány.
Egy édesanya mágikus képei az igazán boldog és idillikus gyermekkorról. Elnézve a fotókat úgy tűnik, hogy nem a mobilra letöltött alkalmazások, az internetes játékok, a gyorséttermek gyerekmenüi vagy a számtalan rajzfilmcsatorna jelenti az örömteli életet.Letűnt békebeli világ kincsként őrzött pillanataiElena Shumilova 35 éves orosz édesanya és fotóművész. Az élete a két gyermeke és a fényképezés. Egy mesebelinek tűnő vidéki nagybirtokon él, és varázslatos képeket készít két fiáról és az állatokról. A fotóknak a természet ad gyönyörű szcénát, és az évszakok változása, az állatok születése és az emberrel való közös élete inspirálta a művésznőt a lenyűgöző képi világ megteremtéséhez. Elena a természetes fényeket szereti, és mindent felhasznál, ami a vizuális és érzelmi mélységet kifejezheti, legyen az gyertyafény vagy vízhullám, ködpára vagy füstgomoly, esőcseppek vagy hóesés.A fotók kivételesen meghittek, őszinték és gyönyörűek. Győződj meg róla te is!
www.femina.hu