Ezek az arcok teljesen új szintre vitték a tűzifapakolást

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Mualkotas_581724112ea7b__605.jpgIsten - a teremtés könyve szerint - alkotott, dolgozott és a nap végén gyönyörködve megpihent munkája után! Teremtőnk szeretne megajándékozni bennünket is a jól végzett munka tiszta, semmihez nem fogható örömével, a szépen, becsületesen elvégzett munkánkban való gyönyörködés örömével!

Jön a tél, rakosgassuk a hasábfákat és lám - lám, ezzel az egyszerű kétkezi munkával, egy kis találékonysággal mennyi szépséget, játékos ragyogást hozhatunk életünkbe, házainkba.  
Adná az Isten, hogy minden tettünkben, munkánkban, de akár a szavainkban, mozdulatainkban, - mindenben minek születéséhez közünk van - ott ragyogjon a pajkos játékosság, a végtelen szépség keresésének a vágya! A rendezett szépség, Istenünk gyönyörű arcát sejteti a szeretet útján bandukoló emberrel...
Szeretettel, 
Csaba t. 
Ezek az arcok teljesen új szintre vitték a tűzifapakolást
Összehordott, aprított fahasábok egy kupacban – a legtöbbünknek ezt jelenti a tűzifatárolás, de nem ezeknek a megszállottaknak, akik művészi szintre tolták fel a témát.
Eddig nem hittük volna, hogy a mezei fapakolást is lehet művészien kivitelezni – a hangsúly pedig az eddig-en van.
Fényképeket itt megnézheti