Sajnos szinte mindenütt ott a piros pötty...

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_megyei_adatok-748x374.pngSajnos szinte mindenütt ott a piros pötty, a betegség forrása!! Milyen jó lenne megérteni és be is tartani a kijárási tilalmat!! 

Ezen a szép napon, március 25-én, gyümölcsoltó Boldogasszony napján, kérjük a Béke Királynőjének, Máriának a közbenjárásával az Istent , hogy az áldott békét, mint egy nagy folyamot, árassza világunkra, oltsa ki az engesztelhetetlen gyűlölködés háborús lángját az emberek szívében és adjon nekünk gyógyulást! 

Csaba testvér
Március 24.: itt vannak a mai adatok, megyei lebontásban
Romániában a központi hatóságok megtiltották a megyei hatóságoknak, hogy adatokat tegyenek közzé a hozzájuk tartozó megyék fertőzötteiről, azok számáról stb. Így naponta egyszer, 13 órakor értesülhetünk arról, hogy országosan mi a helyzet, és punktum. A GeoSpatial viszont továbbra is közli a megyei lebontásokat, és több más civil szervezettel együtt követeli, hogy a központi kormányzat tegye nyilvánossá az adatokat.
Korábban mi is írtunk arról, hogy a megyei lebontásra szóló adatok közzétételének megtagadásában van racionalitás, azonban a helyzet az, mi sem tudunk érdemi munkát végezni ezek nélkül. A Nethuszár korábban március 20–25. közötti időszakra jósolta a krach bekövetkeztét. Ezt nem a helyi cigányasszonytól kérdeztük meg mi sem, hanem az akkor rendelkezésre álló adatok alapján matematikailag modelleztük a várható eseményeket, így kaptuk a fenti dátumokat. Ez nagyjából igaznak is bizonyult, ebben az időszakban léptünk át a tömeges fertőzés szakaszába, ekkor kezdődött a kijárási tilalom, ekkor kezdődtek a halálesetek, és a fertőzések számának exponenciális növekedése.
Amennyiben több, és valóban hivatalos adat állna rendelkezésünkre, úgy ismét tudnánk modellezni, de az alábbi adatokat a szerzők is úgy szedik össze, ahogy bírják, látható, hogy a fertőzöttek felének megyei származása nem ismert. Így mi is csak félgőzzel tudnunk modellezni – ez alapján viszont azt kijelenthetjük, hogy a pokoli küzdelem el sem kezdődött. Nagy kérdés a jövőre nézve, hogy hányan tartják be az emberi kontaktusok tiltására vonatkozó szabályokat, magyarán, mekkora a társadalom önfegyelme – ebből kiindulva pedig…
A Nethuszár minden este közli majd a Geo Spatial adatait, azonban ismételten felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy ezek nem hivatalos adatok, tájékoztatásnak jók, de komolyabb következtetések levonására aligha! Lájkold a Facebook-oldalunk, és nem maradsz le a híreinkről!
2020. március 24. – 20.50 órai adatok
ÖSSZES IGAZOLT FERTŐZÖTT: 762
ÖSSZES GYÓGYULT: 79
ÖSSZES HALÁLOS ÁLDOZAT: 8
IGAZOLT FERTŐZÖTTEK SZÁMA – MEGYEI LEBONTÁS:
361 NECUNOSCUT/ISMERETLEN
99 BUCUREȘTI/BUKAREST
80 SUCEAVA/SZUCSEÁVA
22 HUNEDOARA/HUNYAD
20 IAȘI/IASI
17 TIMIȘ/TEMES
17 CLUJ/KOLOZS
16 ARAD/ARAD
16 CONSTANȚA/KONSTANCA
15 BRAȘOV/BRASSÓ
14 NEAMȚ/NEAMT
13 MARAMUREȘ/MÁRAMAROS
10 ILFOV/ILFOV
8 COVASNA/KOVÁSZNA
6 MUREȘ/MAROS
5 BIHOR/BIHOR
5 BUZĂU/BUZAU
5 CARAȘ-SEVERIN/KRASSÓ-SZÖRÉNY
4 DOLJ/DOLZS
4 BISTRIȚA-NĂSĂUD/BESZTERCE-NASZÓD
3 GORJ/GORZS
2 VÂLCEA/VALCEA
2 IALOMIȚA/IALOMITA
2 BRĂILA/BRAILA
2 MEHEDINȚI/MEHEDINTI
2 OLT/OLT
2 PRAHOVA/PRAHOVA
2 TELEORMAN/TELEORMÁN
2 SATU MARE/SZATMÁR
2 GALAȚI/GALAC
1 BOTOȘANI/BOTOSÁNY
1 SĂLAJ/SZILÁGY
1 ALBA/FEHÉR
1 BACĂU/BÁKÓ
MEGGYÓGYULTAK – MEGYEI LEBONTÁS:
23 NECUNOSCUT/ISMERETLEN
8 ARAD/ARAD
7 BUCUREȘTI/BUKAREST
7 TIMIȘ/TEMES
5 ILFOV/ILFOV
5 CARAȘ-SEVERIN/KRASSÓ-SZÖRÉNY
4 HUNEDOARA/HUNYAD
3 BRAȘOV/BRASSÓ
2 VÂLCEA/VALCEA
2 CONSTANȚA/KONSTANCA
2 BRĂILA/BRAILA
2 TELEORMAN/TELEORMÁN
2 IAȘI/IASI
1 CLUJ/KOLOZS
1 BUZĂU/BUZAU
1 IALOMIȚA/IALOMITA
1 GALAȚI/GALAC
1 GORJ/GORZS
1 SUCEAVA/SZUCSÉÁVA
1 SĂLAJ/SZILÁGY
HALÁLOS ÁLDOZATOK – MEGYEI LEBONTÁSBAN:
2 BUCUREȘTI/BUKAREST
2 DOLJ/DOLZS
2 SUCEAVA/SZUCSÉÁVA
1 ARAD/ARAD
1 NEAMȚ/NEAMT
www.nethuszar.ro