Tönkretett élet

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_pokolielet.jpgMennyit ér egy nő nőiessége?! 

Szerintem milliárdokat!!

Fizessenek a szakemberek, az orvosok, de a egészségügyi tárca is, a megrontott kiskorúaknak!!

És még hány ilyen jogos per lesz!!

Tönkretett élet: egy fiatal angol lányt rávettek a nemváltoztatásra, de megbánta, és most perel
Keira Bell gyerekként nagyon öntörvényű volt, fokozatosan alakult ki benne a vágy, hogy változtasson magán valamit. Most már azt vallja, az angol egészségügynek nem szabadna hagynia, hogy a gyerekek ilyet tehessenek magukkal - olvasható a Kontra.hu cikkében.
Bár úgy tűnik, hogy az ellenzék megfeledkezett a korábban európai szintű botránnyá duzzasztott gyermekvédelmi törvényről, a Kontra.hu szeretné emlékeztetni az olvasóit:
Brüsszel és a hazai baloldali szövetségeseik Magyarország szuverenitásába páros lábbal beleszállva nyilvánítottak véleményt a kiskorúak szexuális neveléséről szóló jogszabályról.
Ennek az lett az eredménye, hogy a kormány a liberálisok által az utóbbi években egyre kevésbé preferált módszerhez fordult: ügydöntő népszavazást írt ki, ezzel pedig az ügyben egyedül illetékes közösséghez, a magyar választópolgárokhoz fordult.
Április harmadikán ugyanis erről a kérdésről is szavazunk, még akkor is, ha Gyurcsányéknak ez nem annyira fontos, minthogy habzó szájjal, tüntetéssorozaton követeljék a jogszabály visszavonását. A jelenséget bagatellizáló, azt álproblémának címkéző, cinikus megnyilvánulásokkal annál többször találkozhatunk, mintha csak az létezne, ami közvetlenül a látóterünkben van - olvasható a Kontra.hu cikkében.
Magyarországon ugyanis egyelőre valóban nincsenek kitéve gyerekek olyan veszélynek, hogy a pillanatnyi hangulatok és szélsőségesen individualista impulzusok hatására jóvátehetetlen lelki és testi sérüléseket szenvedjenek el. Tőlünk pár ezer kilométerrel nyugatabbra azonban ez már az élet szinte természetes részének számít.
A genderlobbi célja és veszélye ugyanis nem az, hogy a kiskorúak a kisebbséghez tartozó szexuális preferenciájú és identitású emberek létezéséről is tudomást szereznek, hanem az, hogy a gyermek- és kamaszkor során gyakran elkerülhetetlen szorongások, megfelelési kényszerek, neurológiai és pszichiátriai problémák megoldása a hormonterápia, esetleg sebészeti beavatkozás útján történő nemváltoztatás is elfogadott, sőt, természetes jelenséggé válhat.
Kis túlzással olyan ez, mintha az öngyilkosság gondolatát fontolgató ember kezébe önmegvalósításának támogatásául nyomnánk az akasztófakötelet. Ő nem beteg, ő csak nem szeret élni, el kell fogadni, sőt, államilag finanszírozott keretek között kell neki segíteni.
Nem kell Amerikáig mennünk, hogy találjunk olyan országot, ahol adófizetői pénzből elérhető a gyerekek számára a biológiai nemváltoztatás. David Reimer példája pedig sajnos nem az egyetlen azok közül, akikkel jobb lett volna, ha ez nem történik meg.
Érdekes módon a magyar független sajtóban nem számoltak be arról a 24 éves angol lányról, aki az Egyesült Királyság állami egészségügyi szolgáltatóját, az NHS nevű szervezetet perli, mert úgy érzi, az angol állami pénzből működő nemváltoztatásra szakosodott klinika felületesen és túl könnyen engedte őt kiskorúként olyan hormonterápián átesni, amelyet fiatal felnőttként már megbánt.
Keira Bell a BBC kérdésére elmesélte, hogy gyerekként nagyon öntörvényű fiatal volt, akiben fokozatosan alakult ki az a vágy, hogy változtasson magán valamit. Biológiai neme átalakításának ötletét online forrásból vette. Innentől egyik esemény a másikat követte, a klinika nem különösebben támasztott akadályt a lány elé, és máris nyakig volt a folyamatban. 16 éves korától kezdve három alkalommal kapott egy-egy órás kezelést. Ezt követően úgynevezett pubertásgátló készítményekkel bombázták a fiatal szervezetét, amelyek arra szolgálnak, hogy a felnőtté válás során végbemenő hormonális változásokat késleltessék, sőt gátolják.
Ezáltal az elsődleges nemi jellegek kevésbé fejlődnek ki, és egyéb látványos változások is megjelennek. Például a nőknél erős arc- és testszőrzet, valamint szokatlanul mély beszédhang alakul ki.
Ezeket a készítményeket bizonyos országokban minden további nélkül felírhatják orvosok, ha a jogszabályok lehetővé teszik. Ezek a folyamatok elvileg hasonlóan agresszív, kémiai kezeléssel visszafordíthatóak, de azt még a klinika is beismeri, hogy nem igazán ismerik a készítmények agyműködésre és a kiskorúak fejlődésére gyakorolt hosszú távú hatásait.
Egy évvel a pubertásgátlók után Keirával férfihormonokat kezdtek el szedetni, húszéves korában pedig műtéti úton eltávolították a melleit.
A ma már a nemváltoztatásának visszafordításán dolgozó fiatal nő elmondta: a kezdeti lelkesedés után elkezdte úgy érezni, hogy egyre mélyebbre ássa magát egy gödörbe, és lehet, hogy inkább visszafordulna.
Elmondta véleményét arról is, hogy tinédzserfantáziáinak teret engedve egy szakemberek által vezetett intézmény egész életére hatással levő beavatkozásokat hajtott rajta végre, amelyek ma igencsak megnehezítik életét. Szerinte 16 évesen túl fiatal volt ahhoz, hogy egy ilyen döntést egyedül meghozzon.
Mindenkinek az a jobb, ha ilyen esetek Magyarországon véletlenül sem fordulnak elő. Ennek legfontosabb záloga pedig a gyermekvédelmi törvény, amelynek megerősítésére szavazzunk április harmadikán a kérdésekre nem-mel! - hangsúlyozzák a Kontra.hu cikkében.
Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.
www.magyarnemzet.hu