Nyílt napok a ferences iskolákban

Nyomtatás

ImageSzínvonalas oktatás és katolikus közösségi nevelés jellemzi a ferencesek esztergomi, szentendrei, budai gimnáziumát és mohácsi általános iskoláját. A négy intézmény készségesen áll a beiskolázási döntések előtt álló családok rendelkezésére, hogy az érdeklődők a ferences oktató-nevelő munkájával személyesen is megismerkedhessenek.


Az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnáziumban november 20-án 8.30-tól tartanak nyílt napot. A gimnázium hat- és négyosztályos fiúiskola, tehát a következő tanévre a jelenleg hatodikos és nyolcadikos fiúk jelentkezését várják.
Érdeklődni lehet a gimnázium titkárságán, munkanapokon 7 és 15 óra között a 33/510-293-as telefonszámon vagy a franka-egom.ofm.hu honlapon (2500 Esztergom, Bottyán János utca 10.).
A budai Szent Angéla Ferences Gimnázium (1024 Budapest, Ady Endre u. 3.) november 24-én 9 órakor kezdődő nyílt napjára a leendő kilencedikeseket várják.
Az iskola vezetése kéri, hogy az érdeklődők előzetesen jelentkezzenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és tüntessék fel nevüket, jelenlegi iskolájukat, elérhetőségüket. Az általános iskola után érdeklődő óvodások és szüleik számára az iskola nyílt napja november 10-én 8.30-kor kezdődik. Honlap: www.szentangela.hu
A szentendrei Ferences Gimnáziumba a következő tanévre a 7. és 9. évfolyamára lehet jelentkezni. Az iskola vezetése olyan fiúk és lányok jelentkezését várja, akik szentendrei diákok szeretnének lenni, és akiknek a szülei örömmel együttműködnek a ferences tantestülettel. A jelentkezés rövid személyes beszélgetéssel kezdődik, melyen a jelentkező diák és legalább az egyik szülője vesz részt.
Időpont-egyeztetés az iskola portáján vagy a 26/311-195 begin_of_the_skype_highlighting              26/311-195      end_of_the_skype_highlighting telefonszámon. Az ismerkedő beszélgetésre hétköznap délután az iskolában kerül sor. Az érdeklődők lehetőleg karácsony előtt vegyék fel a kapcsolatot a gimnáziummal. Az iskola honlapja: www.ferences-sze.sulinet.hu
A mohácsi Boldog Gizella Ferences Általános Iskolában február 8-án 8 és 10 óra között nyílt napot tart az érdeklődők számára. Az iskola honlapja: www.boldoggizella.hu
Ferences Sajtóközpont/Magyar Kurír