Honlap segíti a jegyespárok házasságra való készülését

Nyomtatás

ImageAz ír katolikus egyház sajtókonferencia keretében mutatja be fiataloknak szóló honlapját, amely a jegyespárokat segíti a házasságra való felkészülésben.

 

 

A sajtókonferenciára Bálint-nap közeledtével abban a dublini kármelita kolostorban kerül sor, ahol Szent Bálint hamvai találhatók.

 

A képekben gazdag honlapon könnyű böngészni, a látogató olvashat az esküvői szertartás részleteiről, valamint a felkészülés szakaszairól. A honlapon a jegyesek azokról a kérdésekről, teendőkről olvashatnak tájékoztatást, amelyek 18, 12, 9, 3 hónappal, vagy éppen egy nappal az esemény előtt lehetnek aktuálisak: templomválasztás, a pappal való kapcsolattartás, zene, a templom díszítése, a fotós megkérése, és még sorolhatnánk.

 

A honlap éppúgy foglalkozik a nagy nap gyakorlati részleteivel, mint olyan fontos elvi kérdésekkel, hogy miért kössünk házasságot templomban, vagy mi a házasság értelme. Ez segíti a jegyespárokat, hogy a lázas előkészületek közepette egészen az esküvő előtti estéig döntésük lényegére emlékezzenek – írja a SIR.

A honlap címe: www.gettingmarried.ie
Magyar Kurír