Stressz és emésztés

Nyomtatás

ImageA stressz közrejátszik olyan emésztési rendellenességek kialakulásában, mint a székrekedés, a hasmenés, az irritábilis vastagbél-szindróma. Bizonyított tény, hogy az érzelmek – az izgatottság, a düh – olyan károsan befolyásolják az étel áthaladásának sebességét a belekben. 

 

 

A masszázs természetes nyugtató, rendkívül jó hatású minden stressz okozta betegség esetén.

A stresszhatások visszafordítása: A masszázs természetes nyugtató, rendkívül jó hatású minden stressz okozta betegség esetén, beleértve a menstruáció előtti tüneteket, az irritábilisvastabgél-szindrómát és egyéb emésztési zavarokat is. Fájdalomcsillapító, stimulálja a bélmozgást, helyreállítja az emésztőrendszer működését.
A simító mozdulatok kellemes érzést keltenek, megnyugtatják a testet és a lelket. Masszírozás közben az ember érzi a törődést, a stressz szintjének csökkenése hatalmas gyógyító erővel bír. A masszázs fáradtság, letargia esetén, stressze állapotban kiegyensúlyozó, tehermentesítő hatású. Hasznos olyan emberek számára, akik a stressz következtében hiperaktívak, és úgy érzik, sohasem szabadulnak meg a gondjaiktól. A masszázs után nyugodtabbá, békésebbé válnak.
Impulzus