Az amerikai keresztények bojkottot hirdettek a McDonald's cég ellen

Nyomtatás

Washington. Az "Amerikai családok szövetsége" (American Family Association) bojkottot hirdetett a "McDonald's" cég ellen, írja július 4-én a The Washington Post. A bojkott azzal kapcsolatos, hogy az ismert multinacionális cég néhány hónappal ezelőtt belépett a homoszexuálisok nemzeti kereskedelmi kamarájába, amely a homoszexuális vállalkozók érdekeit védi.

A "McDonald's" cég képviselője a kamara vezetésének lett a tagja. A cég vezetése a szervezethez való csatlakozást azzal magyarázta, hogy ezáltal a "McDonald's" támogatja az USA-ban a diszkriminációmentes társadalom kiépítését.
Az Amerikai Családok Szövetsége elnöke, Tim Wildmon azt állítja, hogy az amerikai keresztényeket sértheti az a tény, hogy általuk a cégnél elköltött pénzek egy olyan szervezethez kerülnek, amelyik az élet legalapvetőbb értékei ellen harcol. A bojkott szervezői hangsúlyozzák, hogy nem tartozik követeléseik közé a "nem hagyományos orientációjú" alkalmazottak elbocsátása vagy a homoszexuális fogyasztók kiszolgálása.
Egyúttal azonban a "McDonald's"-t a szodomia propagálásával vádolják.
Az Amerikai Családok Szövetség korábban bojkott segítségével képes volt rákényszeríteni a Ford céget arra, hogy hagyjanak fel gépjárműveiknek külön a homoszexuálisok számára történő reklámozásával a sajtóban.
Lenta.ru/Sedmitza.ru/VPA Hírporta Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.