Rózsafüzér társulat az áldott békéért!!

Kategória: Szent Ferenc Alapítvány Találatok: 2918

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Istenkeresok_christian-1.jpgEltelt egy hónap, az új hónap új titkot is hoz az áldott békéért a Csíksomlyói Szűzanyával együtt imádkozó rózsafüzér társulatunk tagjainak, és azoknak is, akik bizalommal most szeretnének csatlakozni édesanyám biztatására szerveződött rózsafüzér társulatunkhoz! 

 

A bezártságokkal szemben - mondja Ferenc pápa, - az ima tűnik a legfőbb kiútnak! A bennünket összemorzsolni akaró bűnből, a csüggedt reménytelenségből, a legmélyebb depresszióból is hiszem, hogy az imádság a kiút! Mert aki elkezd imádkozni, beszélni a jó Istennel, az már talpra állt és az az ember - mivel kéri, - számíthat a gondviselő jó Isten hathatós segítségére! Ezért szeretettel biztatlak, hogy ne hagyjátok abba a rózsafüzér mondását, mert az ima az a hatalmas ablak, melyet ha kitárunk, nemcsak a természetfölötti világ gyógyító friss levegője áramlik az életünkbe, hanem döntésünkkel utat nyitunk az Istenünkkel való személyes találkozásra is! Önmagunkat vádolva ne essünk kétségbe, ha netalán meg is szakadt volna az imádság életet adó csörgedezése, ne a múltat sirassuk, hanem bizalommal, szeretettel álljunk fel és újra induljunk el Istenünk felé az imádságos szeretet útján!
A rózsafüzér társulatunkba be lehet jelentkezni a www.magnificat.ro oldalon lévő kis ablakon keresztül, amennyiben ott megadja valaki az e-mail címét!
Imádságos szeretettel, 
Csaba t.