Az új tanév

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Uj-tanev-csiksomlyon-2011/viewsize/07301872.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Uj-tanev-csiksomlyon-2011/viewsize/07301872.jpg'

07301872.jpgMegkezdődött az iskola és a jó Isten megajándékozott minket egy csodálatos ősszel amelyben nagyon sok jó dolog történt velünk. Ebben a tanévben sok új diák érkezett hozzánk és egy új nevelő is. Az elmúlt három hétben volt alkalmunk megismerkedni egymással, hála az együtt töltött időknek.

 

 

Az első hétvégén elvittek minket krumplit szedni és ez nagyon jó volt, mert így az újakkal is együtt tudtunk tölteni egy hosszú napot.
A fáradozásainkért cserébe elmehettünk szüreti bálba is, ahol nagyon sokat táncoltunk és nagyon jól mulattunk. Vasárnap elvoltunk az évkezdő misére is ahol Csaba testvér misézett. Hétköznap tanulás előtt mindenkinek meg van a saját feladata, teafüve szedünk, zsákokat varrunk a gyógynövényeknek, teafűnek, vasalunk vagy takarítunk a házban és hasonló feladatokban segítünk.
Hétvégén például egy lány csapattal elmentünk a "Barátok Feredőjéhez" szemetet szedni és takarítani. A lányokkal együtt szép munkát végeztünk és örültünk annak, hogy újra széppé tudtuk "varázsolni" azt a helyet.
Egy emlékezetes esemény volt a lekvárfőzés is, tökből és almából. A három hét alatt már sok minden történt nálunk. A tanév is jól kezdődött, és reméljük, hogy továbbra is ilyen jó lesz.
Gyűjtő Blanka
Vaida Andrea Kinga

{zoomcat catid=1322}