Köszönet egy Ó Évért és hála az Új Évért!

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/A-lenyugvo-nap-fenyeben/viewsize/DSC_4359.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/A-lenyugvo-nap-fenyeben/viewsize/DSC_4359.jpg'

DSC_4359.jpgEgy új év küszöbén adunk számot az elmúlt évről.

Kedves Támogatóink, Barátaink, Társaink a JÓban
Egy új év küszöbén adunk számot az elmúlt évről. Összegzünk, levonjuk a következtetéseket... -biztos, hogy lehet volna jobban és szebben. A tíz kapura rúgásból lehet, hogy csak 6- 7- 8 talált célban, s a többi melléje, de hiszem, hogy a Csapatom mindent megtett a győzelem érdekében, mert nagyon drukkoltunk a pályaszélről Nekik és ÖNÖK is nagyon drukkoltak.
A Mi siker történeteink receptje nincsenek könyvekben megírva, -apró lépések egy emberségesebb világ felé, ott ahol nincsenek kitaszítottak, kicsúfoltak, nincsenek falu széli szegények, mert itt mindenki a közepén van ... a Jó Isten tenyerének közepén.
Apró győzelmeik a matematikával, a fizikával az apró emberi gyarlóságokkal, majd nagy csatát fog nyerni az Élettel szemben s szerintem ezen kicsiny dolgokat kell mindig szem előtt tartanunk, hogy majdan a nagyot is megnyerhessük.
2009  őszén írni kezdte magát egy mese, mely a Szent István Otthon diákjairól szól, de melynek főszereplői Önök is, hiszen az Önök által nyújtott segítő kar nélkül nem létezne ez a Ház, még ma is talán romos szemeivel nézne szomorúan a  Nagy Világban  míg teljesen elenyészne, de ehelyett nap, mint nap 96 vidám kamasz nevetését, apró csipkelődéseiket, napi élményeket büszkén mesélő hangjukat vagy épp elnyomott nehéz battyúkén cipelt szomorúságaikat teszik le, bizakodva nézvén a Jövő felé.
Köszönjük a Reményt és a mindent túl szárnyaló Szeretettet mellyel Felénk fordultak!
--Hiszem és tudom is hogy csodálatos a világunk! Minden pillanatban tanít minket és minden pillanatban lehetőséget kapunk arra, hogy újat tanuljunk és átérezzük, hogy milyen jó Isten gyerekének lenni! És esetleges zuhanásaink közben lassan megtanulunk repülni, megbízni az  Áramlatokban-, amelyek megtartanak..
A csíksomlyói Szűz Anya áldását kérve, egy  Békés Kegyelem teljes Új Esztendőt kívánok Csapatom nevében kisebb testvéri szeretettel:
Balázs Zsóka  nevelő