Sok segítő kéz

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_csapatmunka-k.jpgBüszke örömmel osztom meg a Csobánkai házunkból kapott levelet, képet, örvendek, hogy kollégáim, a gyerekeink részt vesznek az árvíz elleni összefogásban.

Kedves Csaba testvér!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_gaton-a-gyerekekkel.jpgMa lementünk az árvíz védelemnek segíteni,homokzsákokat tölteni a gyerekekkel.Jó volt látni és részese lenni az összefogásnak,segíteni másokon.
Szentendrénél holnap tetőz a hatalmas víz tömeg.Jelentkeztünk a kilakoltatott családok fogadására is a kritikus időre(reméljük erre nem lesz szükség).
Imádságos szeretettel:
Ceci, Csaba és a gyerekek
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_sok-segito-kez.jpgBüszke örömmel osztom meg a Csobánkai házunkból kapott levelet, képet, örvendek, hogy kollégáim, a gyerekeink részt vesznek az árvíz elleni összefogásban. Igen, a gyerekeinket meg kell tanítani, hogy a bajban nem elszaladni, a küzdelmet nem feladni kell, hanem hittel bizalommal, a nehézségekkel szembe kell menni, és azt kitartó becsületes munkával le kell meg kell oldani a gondokat!! Imádkozok, hogy az ár elleni védekezés nagy munkán, a jó Isten áldása legyen!!
Szeretettel,
Csaba t.