Teljesen felújult az alapítványunk dévai orvosi rendelője.

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/fogaszat/thumbs/dscf2076.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/fogaszat/thumbs/dscf2076.jpg

ImageKedves Testvérek!

Nagy nagy örömmel számolhatok be arról, hogy teljesen felújult az alapítványunk dévai orvosi rendelője. Az általános gyermek orvosi rendelő mellett, egy gyermekfogászati szakrendelőt is sikerült szépen felszerelni. Ugyanebben a lakrészben még van két szép vendégszoba, a hozzánk látogató orvosok, értünk dolgozó egészségügyi szakemberek számára.

Dr. Fazekas István által megálmodott, és létrehozott fogászati rendelő, most amint a képeken is látható, teljesen új felszereléseket kapott, és nagyon szép hangulatos környezetben, várja a kis ápolásra szoruló betegeket. A rendelő mostmár hivatalosan, de amúgy ugyanúgy fog működni, mint ahogyan eddig is működött, Dr.Vodnár Emese, a rendelő felujitoja koordinálásával. Mindazoknak a kedves orvosoknak, támogatoknak, kik a gyerekek fogorvosi ellátásában akarnak segiteni, azt mondom, hogy forduljanak a kedves Emese doktornöhöz:
"EMESE" <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Hiszem, hogy nem csak a fogorvosi széken ragyog egy szép napocska mosolyogva, hanem az égben a jó Isten is mosolyogva néz le mindazokra, kik adományaikkal, anyagi, fizikai munkájukkal megszülték ezt a szép,  orvosi rendelőt. Ez a rendelő, a szeretet, az emberi jóság újabb jele ezen a földön.
 
Május 25-én vasárnap, 12 órakor Déván szentmise áldozatban szeretnénk megköszönni mindazoknak, kik ezidáig segítettek megőrizni a gyermekeink testi, lelki egészségét, majd a szentmise után átmegyünk a rendelőbe és megszenteljük a felszereléseket, a szobákat, hogy a gyógyító, életet adó Isten továbbra is őrködjön gyermekeink, munkatársaink, épsége felett, és áldja meg azokat, akik ebben neki munkatársai.
 
Erre a szép ünnepségre, és utána a közös ebédre a gyermekekkel, nagy szeretettel hívom azokat is, akik mostanig segítettek, és akik ezentúl is szeretnének gyermekeink egészségének megőrzésében a segítségünkre lenni.
 

Kisebb testvéri szeretettel, Csaba t.

 

{zoomcat catid=413}