Tarts ki Lóri az úton...

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Onkentesek_img_8584-k.jpgA csatolt kép sok mindent elárul az ottani körülményekről.. Tarts ki Lóri az úton, imáinkkal támogatunk.

Szeretettel,

Csaba t.

Kedves "virtuális" zarándok testvéreim!
Isten segítségével eltelt zarándoklásunk harmadik napja is. Be kell vallanom, hogy a mai nap igazi bevezetés, a testet is próbára tette. Reggel 08.00 órakor sikerült elindulni Orisson szálláshelyről ahol tömegszállást kaptunk, és érdekes volt mert "éjjeli koncertet" is hallgattunk, mindezt tiszta ingyen :).  Átkeltünk a Pireneusokon ahol a hó egy méteres volt és e mellett még nagyon süvített a szél is, de mindezt a gyönyörű táj kárpótolta. Végül megérkeztünk Roncesvallesbe ahol szállást kerestünk, és részt vettünk a szentmisén ahol a zarándokok áldásában részesültünk. Itt ugyanis sokan összegyűltek erre a szentmisére és igazából azt lehetett észrevenni, hogy mennyien is haladunk ezen az úton. Most pedig következik a pihenés amelyet már nagyon vártunk.
A holnapi elmélkedésünket, imáinkat kimondottan azokért ajánljuk fel, akik ezt a rövid beszámolót elolvasták, vagyis te érted aki ezt épp most olvasod.
Áldás, békesség!
Lóránd tv.