Beszámoló a gyergyószentmiklosi Szent Anna otthonból!

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Adomany-2012/viewsize/IMG_5357.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Adomany-2012/viewsize/IMG_5357.jpg'

IMG_5357.jpgA tél kitartó, de mi is azok vagyunk, tüzelünk így nem fázunk és várjuk a tavaszt. A gyerekek jól vannak, nem betegeskednek.

 

Nagyon sok minden történt nálunk. A gyerekek nagyon aktívan és örömmel vesznek rész minden kezdeményezésben, sok programunk van. Az ősszel csirkét vágtunk közösen, hogy a gyerekek tanulják meg hogy kell ezt csinálni, voltunk pityókát szedni cserébe annyi pityókát kaptunk, hogy elég télire, közösen sütünk,  főzünk minden héten a lányokkal.

Pali a fiukkal kertet épített, mindenki kiveszi a részét mindenből. Minden hétfőn társasági táncot tanulnak Sándor Csaba tánctanárral, a fiuk barantára járnak egy héten kétszer, van aki kézilabda edzésre.

Minden vasárnap együtt megyünk templomban, mind egy nagy család, olyan felemelő érzés. Az ünnepek jól teltek együtt készültünk, nagyon jó hangulatba. Voltunk kirándulni, Pali elvitt szánozni és sízni.  Hétvégén a lányok itthon segítenek a fiuk a lovardába tevékenykednek.

Úgy érezzük jól összekovácsolodott a csapat, nehézségeink még a tanulásban vannak. Sajnos nem minden gyerek tud tanulni önállóan. Folyamatosan ott kell állni mellettük, segíteni kell.

Megpróbáljuk a gyermekeket úgy nevelni, hogy majd a nagybetűs életben is helyt álljanak.

Szeretettel

Orsi, Pali és a gyerekek

{zoomcat catid=1396}