Poraiból föltámadó Phoenixmadár

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_7135.JPGIsten áldását kérem Annára és mindazokra a gyermekeinkre, kik "poraiból föltámadó Phoenixmadár"-ként képesek voltak kollégáim segítségével talpra állni, elindulni, hogy a maguk számára az élet adta lehetőséggel élve egy - egy darabot becsülettel kihasítsanak!! Egyetlen hála mit elvárunk, ha ott ahova élnetek adatott szépen boldogultok, és családjaitokkal nap mind nap imádságos szeretettel dicséritek a szeretet Istenét, Jézus Krisztust! 

Szeretettel, 

Csaba t. 
11 évvel ezelőtt egy izgága, hiperaktív, cserfes kislány jött hozzánk. Anna. 
Első kérdése az volt, hogy ,, mit fogok itt csinálni, ha idejövök?,, és fölmászott a kerítésre...másodikos volt és nagyon-nagyon nehezen tanult meg olvasni. Az írása olvashatatlan volt. Amikor az első tányér levest kitettem a tányérjába, azt mondta nekem: ,,hó!,, mint a lónak, hogy álljon meg.
Most XII. osztályos, első félévét 9,61-el végezte. Ma, a Kőrösi Csoma Sándor napok keretén belül Kőrösi díjra jelölték és meg is kapta azt. Az oklevelén az áll, hogy ,, kimagasló eredményeiért és kiváló jellembeli értékeiért,,
Én ezeket nem dicsekvésből írtam le, hanem azért, hogy bátorítsak mindenkit, hogy nincs lehetetlen, a kis, rút kacsából igenis válhat gyönyörű hattyú. Hogy hiába van nehéz helyzetben egy gyerek, hiába van messze családjától, ha akar, képes bármire.
Mi azért vagyunk büszkék erre a lányra, mert poraiból föltámadó Phoenixmadár ő. Mert nekifeküdt és akart és küzdött és úgy tanult, mint akinek élete függ ettől. Akarat ereje megyszégyenít, kemény makacssága elgondolkodtat. Neki valóban a csillagos ég a határ.
Imádkozzatok érte, hogy megmaradjon küzdő, törekvő, becsületes embernek!
Szeretettel,
Noémi és István