Farsangi bál Kovásznán

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Farsangi-bal-kovasznan-2010/viewsize/farsang-2010-010.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Farsangi-bal-kovasznan-2010/viewsize/farsang-2010-010.jpg

jelmezekbenAz idén is megszerveztük a kovásznai otthonunkban a várva - várt farsangi bált. Ritka jó hangulatban.


Most is bebizonyították a gyereke,hogy nagyszerűen, önfeledten tudnak mulatn, táncoln, játszani.
Ismét volt tombola,sok sok macival, versenyek: szájba kanál, s abba tojás- vivő verseny, talicska tologató és pinpong labda- fújó verseny.
A zenét a házunk zenekara szolgáltatta: Júlia: ének, Kádár Tamás: basszus gitár, Szakállas nevelő bácsi: gitár, én magam is gitáron matattam. A zenekarunk neve, de csak erre az alkalomra a: SZŐNYEGFELCSAVA-ROCK együttes  volt.
A nevelők ügyesen kivették részüket a szervezésből. A jelmez bemutató volt a legérdekesebb. Voltak itt kis Virágocskák, Mr. Bean-ok, sziámi ikrek, Bodi Gusztik, szellemek stb.
Erre az ünnepségre a gyerekek szoktak hívni a városból egy- egy osztály társat, elég sokan el is jöttek és nagyon jól érezték magukat.
A végére hagytam az egyik legfontosabb eseményt. A rendőr bácsi (mondhatjuk úgy, hogy: bácsink) is eljött a kedves családjával, de nem is csak olyan egyszerűen, hanem zenélt ő is, a SZŐNYEGFELCSAVA-ROCK-ban.
Azért nagyot változott a világ és nem minden rossz felé, mert 21 évvel ezelőtt, nem hiszem, hogy ilyent lehetett volna leírni. Vajna János rendőr úr, aki ezt megteszi  és máskor is rendszeresen látogatja az otthonunkat, no nem azért, mert olyan nagy bajok lennének.
Ő mondta, hogy régen nem látott ennyi jókedvű gyereket és számára is öröm volt zenélni.
Igaz, hogy a szeretet, szeretetet szül, a jókedv pedig jókedvet.
Szeretettel,

István

{zoomcat catid=779}