Meghívó a Boli Barlanghoz- 2022

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_nagybojtinapBolib.jpgSok Szeretettel hívunk minden munkatársat, - kicsit és nagyot-, minden kedves támogatót,tanárt, tanítót április 13-án 11 órától tartandó keresztúti ájtatosságra,a Boli Barlangnál és az azt követő szentmisére.

Mint egy nagy család emlékezzünk meg  közösen Jézus szenvedéseiről és kereszthaláláról!
Petrozsény határában egy kispatak bátran neki szalad a nagy hegynek,  kitart és neki lesz igaza! Lehet, hogy évmilliók munkája, de a gyenge víz nem adta fel, céltudatosan dolgozott és átvágta magát a kemény, hatalmas sziklán. Most a Bóli Barlang mint egy csodálatos diadalív borul rá a céltudatos kis cseppekből álló vízre, a csobogó patakocskára!!
Kedves húgocskánk, kis szelíden csobogó víz, taníts meg kitartó, szorgos munkával, elérni a céljainkat. Te vágyva vágytál, a hatalmas tengerbe otthonra lelni. Segíts, hogy  sohase adjuk fel az álmainkat, a mindennapi akadályoktól, a haladásunkat lefogó nehézségektől meg ne féljünk, mert azokból emelkedik egyszer  magasba a mi diadal ívünk is.
Szeretettel,
Csaba t.
Szeretettel hívunk, várunk nemcsak a szentmisére hanem a közös bográcsban főtt ebédre is! Minél több ház jelentkezését, létszámát is várjuk!
Készüljünk együtt Jézus megváltó kereszthalálára és a feltámadásának ünnepére!
Szeretettel,
Jézus Szíve Gyermekvédelmi központ Hazvezető párja,
Andi és Guszti.