Anyaotthon Árkoson!

Kategória: Árkos Találatok: 3495

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_66637697_1506083816200144_4651022477135183872_o.jpgTusnádi lányainkat elvittem Árkosra az anyaotthonba, egy ott született kisbaba keresztelőjére. Sajnos sok - sok békétlenség, kudarccal végződő kapcsolat van ezen a földön! A szerelem a mennyekbe is emelhet egy fiatalt, de végtelen szenvedésbe is taszíthatja! A gyereket megtanítjuk biciklizni, felügyelet nélkül nem engedjük be a mély medencébe, vigyázunk minden léptükre, de a testi kapcsolatok veszélyes labirintusába, a párválasztás rögös útján sajnos gyakran elengedjük a kezüket! 

Az anyaotthonba kerülő lányanyák nem akartak bajt se maguknak, se másnak, de mégis magukat is, gyermeküket is mélyen megsebzik! Fontos lenne minden serdülő lányt elvinni egy ilyen otthonba, hadd találkozzanak személyesen egy - egy gyermekét egyedül nevelő fiatal lányanyával. Szívbemarkoló történetek, szerelem, naiv kacagás, félelem nélküli jókedv és fájdalmas ébredés, magány, kitaszítottság! Parttalan kiszolgáltatottság pont akkor mikor egy nő a legérzékenyebb, legsebezhetőbb, mikor a legtöbb szeretetre, segítségre lenne szüksége! Ítélkezés helyett imádkozzunk és nagy - nagy óvatossággal járjuk életünk útját, mert mindazt az értéket melyet birtoklunk, cserépedényben őrizzük és sajnos velünk is megtörténhet mindaz a rossz, amiről talán tudomást sem akarunk venni!
Az ajtónkon kopogtató lányanyákat én nagyra tartom, becsülöm, mert ők vállalják tettüket, vállalják az életet, a gyermeket! Egy hibát, naiv félrelépést  nem lehet jóvátenni egy másik jóvátehetetlen bűnnel, az abortusszal! Lányainknak azt is meg kell mutatnunk, hogy a legsötétebb éjszakára is hajnal virrad, mert annak aki szeret van megoldás, van Erdélyben is egy ház ahová be lehet kopogtatni, ahol jól képzett kedves szerzetes nővérek ajtót nyitnak, jó meleg szobába ágyat vetnek, orvoshoz visznek és a gyerekszülés nehéz perceiben is jóságosan melletted állnak! 
Szeretettel osztom meg az Árkosi Ferences nővérek elérhetőségét, kik jósággal otthonukba fogadják az egyedül maradt, gyereket váró lányanyákat:  Román Enikő: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 0040 756 235 968 
Szeretettel, 
Csaba t.