Nagyszalontai Gyermeknap

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_DXSgyereknap.jpgMilyen jó ilyen szép levelet kapni, ilyen jó hírrel.... Hálás szívvel kiteszem az ablakba, megosztom szeretettel! Gyermekeink barátai az én barátaim is, és barátainkat szívesen várjuk az idén is, Szilveszterkor is! Isten fizesse lehajló jóságodat,

Csaba t. 
Sziasztok Szilveszteri Lelki gyakorlatosok!
Had osszak veletek meg veletek egy örömhírt: Talán emlékeztek egy egyik elmélkedés és körkérdésünk az év elején az volt, milyen terveink vannak 2019-re....nekem az volt az egyik elhatározásom, hogy a Nagyszalontai gyermekotthonba szervezek egy Gyermeknapot. 
Sikerült! 
Június 15-én sikerült egy elképesztően remek gyermeknapot megvalósítanunk a kollégáimmal; tele volt játékkal, vidámsággal, bulival.
Programunk  több játék állomásból állt össze: délelőtt kreatív foglalkozások voltak, virágos hajpánt-készítés, csillámtetkózás, puzzle kirakós sarok mellett egy kooperációs élménypedagógiai játékkal színes esernyővel építettük a ‘csapatszellemet’, 3 nagy trambulint, ugrálóvárat vittünk; felszereltünk hintákat és egy vidám öntözőrendszert, ahol virágokból és egy polip karjaiból fröcsögött a víz szanaszét. A kerti csúszkálós játék is nagy sikert aratott a hőségben. Sorversenyek, ügyességi játékok és persze az elmaradhatatlan etalon: a csoki-evő-versenyre is sor került….a nap egy szuper táncos bulival zárult.
Nagyszalontán túl Gyergyószentmiklósig is eljutott csapatunk egy kisebb része, ahol az ottani gyerekeket is megleptük egy trambulinnal. Rengeteg kép készült, azonban úgy hiszem egy rövid kis videóval kicsit interaktívabban átélhetitek ti is a gyerekek élményét. Fogadják sok sok szeretettel az összefoglalónkat: 
Kívánom mindenkinek így teljesüljenek a tervei, mint ahogy ez sikerült
Szép estét,
Kádár Angéla