Köszönettel a Támogatóinknak

Nyomtatás

A Békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola pedagógusai közösen összefogva a Békéscsabai Városi Polgárőrség tagjaival ebben az évben sem feledtkezett meg, a határon túli árva vagy szegény sorsú magyar gyermekekről. Karácsonyi ajándékként egy egész teherautónyi tartós élelmiszerből, játékokból és ajándéktárgyakból álló adományt vittek Arany János szülővárosába, a Nagyszalontán található Böjte Csaba Atya Gyermekotthonába.

Bugyinszki Tamás a Békéscsabai Városi Polgárőrség elnöke és Szeleczki Erzsébet a Kazinczy Ferenc Általános Iskola igazgatója elmondta, hogy ezek a gyermekek árvák, vagy félárvák és rendkívül nagy szegénységből érkeztek ide a gyermekotthonba. Itt talált nekik menedéket, és igazi szerető otthont Böjte Csaba testvér. A Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke Böjte Csaba testvér igen komoly fáradtságos munkával tartja életben az Erdélyben működő közel háromezer gyermeknek otthont adó 22 gyermekotthonát, csak az adományokból tartják fenn magukat. A Kazinczy Ferenc Általános Iskola pedagógusai és a Békéscsabai Városi Polgárőrség tagjai már közismertek kiváló karitatív munkájukról, az adományt nagy lelkesedéssel gyűjtötték össze.
Az adományt nagylelkűen felajánlották és egész évben rendszeresen segítik az Böjte Csaba testvér árvaházait:
Bora Imre a Bora Kft. ügyvezető igazgatója, Sóvári Ferenc a Fecó-Ferr-Fém Bt. ügyvezető igazgatója, Tóth Tamás a Mezőker Kft. ügyvezető igazgatója, Párzsa László és Balázs Zsolt a Top-LapTop Kft. ügyvezetői, Hergott Lajos a Hergott Kft. ügyvezető igazgatója. Bencsik Pál a Bencs Metál Kft. ügyvezetője. Dr. Ferenczi Attila önkormányzati képviselő, Tímár Ella önkormányzati képviselő. Bencsik Pál és Családja, Gonda Pál és Neje, Zsoldi László és Családja, Dr. Szferle György és Családja, Kiszely László, Hricsovinyi Tamás, Borbola Csaba, Rattai Zoltán, Harangozó Róbert, Sas Gábor, Szeleczki Erzsébet és Családja, Bugyinszki Tamás és Családja. Kazinczy Ferenc Általános Iskola pedagógusai és diákjai.
Az adomány összértéke meghaladta a félmillió forintot. A felajánlott adományokat Bugyinszki Tamás elnök Úr vezetésével a Bora Kft. által felajánlott tehergépkocsival 2012. december 20-án a délutáni órákban szállították Nagyszalontára, és egy nagyon szép Karácsonyi Ünnepi műsor keretében adták át a gyermekeknek. A Karácsonyi műsort a gyermekotthon lakói a Kazinczy Ferenc Általános Iskola pedagógusai és Szeleczki Erzsébet igazgató asszony rendezésében adták elő.

A Nagyszalontai árvaház minden kicsi lakója nevében

Szeretettel Köszönjük az Adományokat!

A Jóisten Áldja meg Kedves Jótevőinket!

 

Áldott, Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk

Segítőinknek és Adományozóinknak

Hálás Szeretettel Nagyszalontai Árvaház Lakói.