Gyere újítsuk meg családjainkat, közösségeinket!

Kategória: Hírek, események, rendezvények Találatok: 2409

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_IMG_8874_2.jpgAz a szent kinek testvére, házastársa, gyermeke és kollégái is szent!! Embernek ez lehetetlen?! 

Boldog Gizellának sikerült!! Testvére II Henrik Német - Romai császár az egyetlen a császárok közül, kit az egyház őszinte elismeréssel szenté avatott! Férje Szent István, öt gyermeke közül az egyetlen felnőtt kort megért fia, Imre szent lett, s kedves munkatársa, gyermekei nevelője, Szent Gellért is célba ért!! Boldog Gizella hatására, az ő nyomában, rokonai, az Árpádhoz tagjai közül megannyin léptek az életszentség útjára!! Élete, népünknek, mindannyiunknak máig ható ragyogó példakép!!
Mentsd meg a lelkedet - mondták évezredeken keresztül a missziós atyák! Ezen a lelkigyakorlaton, Máriabesnyőn,  Boldog Gizella közbenjárásával, arra szeretnénk felkészülni, hogy drága szeretteinkkel békében élve, együtt haladjunk egy teljesebb, örömteli földi életen keresztül, mely Krisztus színe elé tart s mely az  örökkévalóságba folytatódik!!  
A lelkigyakorlatunk február 3-4-5 lesz megtartva a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferenciaközpontban!  Február 3-án, pénteken 17.00 órakor szentmisével kezdünk és vasárnap a déli szentmisével ér véget a testvéri együttlétünk! 
2100 Gödöllő-Máriabesnyő Kapucinusok tere 3. 
Tel.: +36 28 420 176 
Gyere újítsuk meg családjainkat, közösségeinket a krisztusi szeretetben Boldog Gizella vezetésével!!
Szeretettel várunk,
Csaba t.
Kép: Boldog Gizella oltára a veszprémi székesegyházban