Jó tett helyébe jót várj!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_46507147_2227107377314094_4649248827440627712_n.jpgVásárlásod végeztével mondj le egy csekélységről kosaradból, mellyel mosolyt csalhatsz egy kisgyerek arcára és vegyél részt a heti sorsolásainkon. ĺgy nem csak jót tehetsz, de még értékes nyereményekre is szert tehetsz. 

Az így összegyűlt adományokat Böjte Csaba atya nélkülöző gyerekei számára ajánljuk fel.

Szabályzat:
Kedves Vásárlók!
A kampány ideje alatt a vásárlóknak lehetőségük van egy-egy, az Amigo üzleteinkben megvásárolt termékről „lemondani” a Szent Ferencz alapítvány javára, ugyanis 2018. december 21-ig, az így összegyűlt termékeket a környékbeli, nélkülöző kisgyerekeknek adományozzuk.
Adományozható termék kategóriák: édesség, tartós élelmiszer (konzervek, alapanyagok), tisztítószer, kozmetikum. 
Nem adományozható: tejtermék, péktermék, alkohol, romlandó zöldség vagy gyümölcs, fagyasztott termék, üveges/ törékeny árucikk.
A sorsoláson való részvételhez egy legalább 5 RON értékű terméket kell az üzleteinkben elhelyezett gyűjtő-dobozokba tenni, amelyre az adományozó ráragaszthat egy vonalkóddal ellátott matricát, melyről az egyik kód letéphető. Ezt a kódot kell megőrizni a sorsolásig. Ezek a matricák minden üzletben megtalálhatóak, közvetlenül a gyűjtő-dobozok mellett.
*A nyerési esélyek növelése érdekében több alkalommal is lehet terméket beledobni a dobozba. 
Abban az esetben, ha nem egy, hanem több termék összértéke éri el az 5 RON-t (pl. 2 Milka csoki), egy Amigos zacskóba lehet rakni azokat, melyek szintén a gyűjtő-doboz mellett találhatóak. Ebben az esetben a zacskóra kell ragasztani a matricát.
Sorsolás:
November 26. és december 21. között, minden pénteken kisorsoljuk a nyertest/ nyerteseket az addig összegyűlt termékek vonalkódjaiból. A heti rendszerességgel kihúzott nyertes vonalkódokat minden hétfőn 16 óráig, egy plakátra kifüggesztjük az Amigo üzleteinkben. A díjakat a vonalkód kifüggesztése után bármikor át lehet venni (az üzletek nyitvatartási idejében), 2018. december 31-ig, abban az üzletünkben ahol adományozott. Keresse az üzletvezetőt! A sorsolást a Szervező zárt informatikai rendszerben, véletlen generálásával valósítja meg. 
* A sorsoláson kizárólag Hargita és Kovászna megyei lakosok vehetnek részt. 
* A szervezők fenntartják a szabályzatra vonatkozó változtatási jogot. 
* A Nyereményjáték ingyenességére tekintettel, a felhasználó semmilyen esetben sem követelhet a szervezőktől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.
Nyeremények:
- 1. Hét: 2 x 300 RON értékű bőségkosár + 1 x Nordmann fenyő
- 2. Hét: 1 x 300 RON értékű bőségkosár + 1 x 300 RON értékű vásárlási utalvány + 1 x Nordmann fenyő
- 3.Hét: 1 x 80 cm LG HD TV + 1 x 300 RON értékű bőségkosár + 1 x Nordmann fenyő
- 4. Hét: 1 x Samsung Galaxy S9 + 1 x 300 RON értékű bőségkosár + 1 x Nordmann fenyő
- Megosztói díj: 1 x 300 RON értékű bőségkosár + 1 x Nordmann fenyő