Országos gyerekemelési rekordkísérlet – emeld magasba Te is!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_IMG_5650k.jpgHozd el a gyermekdedet, emeld magasba és gyönyörködj benne!! 

Szeretettel,

Csaba t. 
Országos gyerekemelési rekordkísérlet – emeld magasba Te is!
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom május 11-re, szombatra meghirdeti országos gyerekemelési rekordkísérletét, amelynek során országszerte 11 órakor minden család magasba emeli gyermekét vagy gyermekeit. 
A Margitszigeti Atlétikai Sportcentrumban, az akció központi rendezvényén velünk lesz az Iszkiri gyerekzenekar, Szalóki Ági előadóművész, a Pannonia All Stars Orchestra és Vecsei H. Miklós színész, aki elvállalta a műsorvezetést. 
A sajtótájékoztatón szeretettel várja a média képviselőit Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke, Szalóki Ági és Vecsei H. Miklós!
Az „Emeljünk magasba minél több gyereket” országos akció egy különleges zenés, játszóházas családi nap, ahol a gyerekemeléshez akár otthonról és külföldről is lehet csatlakozni. A lényeg, hogy minél több gyereket emeljünk magasba országosan és a határokon túl, ezzel arra készülünk, hogy megdöntsük saját tavalyi rekordunkat, amikor ötezer gyereket sikerült egy időben felemelni. 
A sajtótájékoztató időpontja: 2019. március 26., 14.30. 
Helyszín: Hello Anyu családbarát közösségi tér és kávézó (1077 Budapest, Csányi utca 7.)
Az „Emeljünk fel minél több gyereket” fővédnöke Böjte Csaba ferences szerzetes és Kiss Gergely háromszoros olimpiai vízilabdázó 
Sajtókapcsolat:
Kuthi Áron 
+3630 2113154
Illés Judit
+36204278700