Nagyszerű lehetőség

Kategória: Hírek, események, rendezvények Találatok: 179

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_IMG_6136.jpgKoronavírus, Karantén, Online Oktatás - sok új szót kellett megtanulnunk az elmúlt hónapokban!! Mindez azt jelzi, hogy a XXI század nem csak kopogtat az emberiség ajtaján, hanem határozottan be is tört az életünkbe!! Sok minden átalakul körülöttünk.... Nem vagyok próféta, de azt világosan látom, hogy a telefon, a számítógép, a televízió képernyői sokkal nagyobb részt fognak követelni az életünkből, mint eddig.

Vízbe kell ugrani? Előbb tanulj meg úszni! Ha már a média, az internet betör az életünkbe, akkor tanuljuk meg becsületesen felhasználni ezeket az eszközöket! Ezért hívtam meg Dévára Miklóst és kértem meg, hogy segítse fejleszteni a Gyermek Jézus Stúdiót! Szívesen eljött és úgy döntöttünk, hogy egy pályázatot hirdetünk, melybe örvendenék, ha minél többen, kicsik és nagyok szépen bekapcsolódnátok!! Tudom, hogy sokan már rég készítgettek filmeket, filmecskéket sőt itt ott meg is osztjátok... jó lenne, ha egy szakemberekből álló társaságnak meg is mutatnátok!
A vírus, ha engedi, akkor a téli vakációban a pályázat versenyzőinek egy média tábort is szervezünk, hol reméljük, hogy egyetemi tanárokkal, szakemberekkel lehetőségünk lesz fényképeket, filmeket készíteni, elemezni, megbeszélni!! Sajnos, ez még bizonytalan a vírus miatt!

Várjuk a jobbnál jobb 5-6 perces alkotásokat!!
Szeretettel, 
Csaba t.