Összefog a MAC Jégkorong Akadémia Böjte Csaba árvaházában élő gyermekekért

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_155286871_3664948363601538_8328494376143182566_o.jpgKedves szurkolóink, utánpótlás csapataink is nagyszerűen zárták az alapszakaszt, U18-as csapatunk kedden és szerdán este negyeddöntőzik a Székely Jégkorong Akadémia csapatával.

Úgy gondolták a mieink, hogy megragadják az alkalmat, és segíteni fognak a kevésbé szerencsés gyerekeken, akiknek nemhogy jégkorongozni nincs lehetőségük, de sokszor a mindennapi élethez szükséges alapvető dolgok előteremtése is gondot okoz számukra. Felnőtt csapatunk kétszer is gyűjtött már Böjte Csaba atya gyerekeinek. Első alkalommal lehetősége adódott játékosainknak egy személyes látogatás keretein belül átadni a csíksomlyói gyermekotthon lakóinak az ajándékainkat, másodszor szorosabb volt az időbeosztás két meccs között, akkor megszerveztük, hogy a csapatbuszról egyenesen az árvaházba jussanak a nekik szánt adományok.
Mindkét alkalommal számíthattunk a MAC Budapest Jégkorong Akadémia játékosainak, a szülőknek, edzőknek, szurkolóinknak a támogatására.
Az nem is kérdés, hogy most Ők is számíthat ránk, természetesen a MAC HKB Újbuda is a kezdeményezés mellé áll.
Jó sokan vagyunk, ráadásul pont tegnap örültünk annak, hogy tízezernél is többen követnek bennünket.
Ezúttal a gyergyószárhegyi Kájoni János Gyermekotthon lakóinak lenne szüksége a segítségünkre. Nem nagy dolgokra, nem toronyórára lánccal vagy legújabb mobiltelefonokra stb, csak tartós élelmiszerre, két új kis lakónak nadrágra például.
Minden információ megtalálható az Akadémia alábbi közleményében. Tudom, hogy senki nincs most a világjárvány közepén könnyű helyzetben. Éppen ezért még sokkal fontosabb összetartanunk és a magunk módján, csak amennyit még a lehetőségeink megengednek, annyit tegyünk. De azt tegyük meg. Mert a kis dolgok is számítanak. Köszönjük szépen előre is!
Hajrá magyar jégkorong!
Hajrá MAC HKB Újbuda!