Szentkúti zarándoklat a férfiakért

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_275618496_374712301325252_8793367751548049946_n.jpgA szomszédunkban zajló konfliktus, aggodalmunk a helyzet kiszámíthatatlansága miatt, a hazájukat, szülőföldjüket elhagyni kényszerülő emberek sorsával való lelki azonosulás mind olyan szívet és lelket megviselő teher, amelyet viselni erő és kitartás kell. Fontos időnként megállnunk, töltődnünk, lelkileg is erősödnünk. Most egy ilyen lehetőséget ajánlok, ajánlunk Nektek – Böjte Csaba testvér felhívására első ízben csatlakozom (én, Bedő Imre) egy egynapos zarándoklathoz a FÉRFIAKÉRT, május 1-én, Munkás Szent József ünnepén.

Ajánlom a lehetőséget azoknak, akiknek az értékrendjével összhangban van egy ilyen lelki elmélyülést igénylő és ígérő program. Ajánlom azoknak, akik szívesen találkoznának és beszélgetnének velem és Böjte Csaba testvérrel. MENJÜNK EGYÜTT!
Ima, közös éneklés és sok beszélgetés lesz - aki még nem tapasztalta, talán itt az ideje megpróbálni, aki meg ismeri az erejét, annak ott a helye!
Mivel közösségünk első alkalommal lett megszólítva, a Férfiak Klubja követői nagy kedvezménnyel vehetnek részt a zarándoklaton: 8.990 Ft helyett most 4.990 Ft/Fő áron.
A zarándoklat időpontja: 2022. május 1. egész nap (indulás reggel 5.00 óra, érkezés várhatóan 20.00 óra).
A zarándoklat útvonala: Budapest Keleti pu. – Nagybátony/Bátonyterenye – Mátraverebély/Szentkút – Nagybátony – Budapest Keleti pu.
A zarándoklat programja:
Indulás: 5.00-kor vonattal Budapestről, érkezés ugyanoda kb. este 8 óra
A zarándoklat menete: A zarándokok megáldását követően indulás a pályaudvarról vonattal. Az utazást közös program (ima, elmélkedés, éneklés, lelki beszélgetések és gyónás teszi teljessé). Megérkezés Nagybátonyba, ahonnan gyalogosan felvonulunk Mátraverebély-Szentkút nemzeti kegyhelyére. Beköszönés a kegytemplomban található kegyszoborhoz, hálaadó szentmise. Szabadprogram keretein belül megtekinthetők a Remetebarlangok, a Szent László forrás és a szabadtéri keresztút.
További információk: https://missziotours.hu/ut2.php?ut=602
Részvételi díj: a Férfiak Klubja közösség tagjainak 8.990 Ft/fő helyett 4990 Ft/fő (tartalmazza az utazás költségét, a programot és a csoportkísérést, de nem tartalmazza a helyszínen az esetleges belépőjegyek árát).
Fizetés: A jelentkezést követően, kiállított számla alapján, átutalással, vagy bankszámlára való befizetéssel. A részletekről a Misszió Tours jelentkezési lapján találsz bővebb információt.
Fontos: Ne felejtsd el jelentkezéskor, az űrlap kitöltésekor a Megjegyzés rovatba feltüntetni Férfiak Klubja közösség (Csak ebben az esetben kerül számlázásra a kedvezményes jelentkezési díj).
Jelentkezés: https://bit.ly/Jelentkezem_zarandoklatra
Találkozunk, beszélgetünk és lelkileg feltöltődve érkezünk vissza.
Várlak, várunk szeretettel a zarándoklaton. Menjünk együtt a Férfiakért!
Bedő Imre
Férfiak Klubja alapító