Motorosok találkozója 2022

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_300825105_2519645534843962_6849865947250925128_n.jpgKedves Gyerekek! Kedves Motorosok!

Itt az ősz, kezdődik a tanév, gyertek adjunk lendületet a tanuláshoz, durrantsuk be az iskolát!! Istennek hála hosszú évek óta a Szt. Ferenc Alapítvány gyerekei számára a tanévkezdés, motoros találkozót is jelent! A  2022-2023-as tanév első napjaiban, szeptember 17-18-án a magyarországi és erdélyi motorosok Székelyhídon találkoznak. A  Hunyadi Rend szervezi az utat most is, akárcsak az elmúlt években. Természetesen ők is, de mi is minden irányból, minden motorost nagy szeretettel várunk, szeptember 17-én szombaton,  a székelyhídi Gyermek Jézusról elnevezett Szabadidős Sport Központba. Jó lenne, ha a messziről jövök is 14.00 órára ide érnének!!  

Szeretettel várunk, gyertek, lesz sok  csillogó szemű gyerek, akik szívesen felülnének mögétek  egy körre a motorra! Lesz finom bogrács, érmelléki jó szőlő bór, meleg termálvíz melyben lehet fürdeni, koncert, és mindaz ami egy ilyen találkozót sikeressé teheti!! 
Szeretnénk megmutatni nektek az épülő Szerelem Tanösvényt is, ahol Petőfi Sándor és Szendrey Júlia lelkületű fiatalok fogadnak bennünket!
Vasárnap, szeptember 18-án. 09.00 órától, a kétkerék szerelmeseiért és a sikeres tanévért fogunk együtt imádkozni, a szentmisében, melynek a végén megáldjuk a motorokat, és az iskolás táskákat meg a tanszereket! Gyertek kérjük Isten áldását, hogy mindenki sikeresen vegye a kanyarokat, akadályokat és az előttünk álló hosszú út, a tanév végén örömmel célba érjen!
Gyertek a találkozóra, Székelyhíd egy valódi híd akar lenni az érmellékén az erdélyi  és a magyarországi motorosok számára!
Az útvonallal, a részletekkel kapcsolatos kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet tisztázni, de figyeljétek a http://hunyadirend.com/ és a  https://www.facebook.com/hunyadirend oldalakat is.
Az alapítványunk részéről Berekméri Dalma <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.> ésTörő Mónika Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  tudja válaszokat akár a szállással, vagy más kérdésekkel  kapcsolatban.
Szeretettel várunk, 
Csaba t.