Irány Székelyhíd!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_zsobok_2018_005.jpgSzeptember 17-én szombaton délelőtt tíz és tizenegy óra között gyülekezünk  Létavértesen a templom parkolójában. Létavértes, Kossuth u. 27.

A településen jöttök végig egyenesen Sacueni, vagyis Székelyhíd felé. A központnál levő nagy kereszteződés után lesz a Kossuth utca, ott le tudtok kanyarodni a templom előtti parkolóba.  
Közösen érkezünk a Gyermek Jézusról elnevezett Szabadidős Sportközpontba. A szállások elfoglalása és kis pihenő után gyermekmotoroztatás, 16.00-tól hivatalos megnyitó. Fürdés, közös bográcsos evés- ivás, este SicTon koncert, közben meglepetések…
Szállásunk az Otthon melletti termálvizes kempingben, akár sátorban akár faházban; válasszatok bátran, de kaphatunk szállást a néhány kilométerre lévő diákotthonban is. Jelentkezni  Berekméri Dalma Beáta emailcímén kell: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  telefonszám: +36 20 343 3467
Enni- innivalót a kemping kantinjában vehetünk.
Vasárnap reggel 9 órakor szentmise Csaba Testvérrel és a gyerekekkel együtt a templomban, utána indulás haza, egyénileg.
www.hunyadirend.com
Nagy szeretettel várunk a gyerekekkel!
 Csaba t.