JOBB VELÜNK A VILÁG! 2009.

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/A-NEM-ADOM-FEL-egyuttes-josaga/viewsize/img_9388.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/A-NEM-ADOM-FEL-egyuttes-josaga/viewsize/img_9388.jpg

A NEM ADOM FEL első rendezvénye- 2008Mi, sérült emberek, továbbra sem adjuk fel!!!! Összefogva a dévai árva gyerekekkel, Böjte Csabával és a magyarországi cigányság képviselőivel ismét megszervezzük a JOBB VELÜNK A VILÁG! rendezvényt,  2009. október 18-án, vasárnap a Papp László Sportarénában Budapesten.

Kedves Barátaink és Felebarátaink!
Mi, sérült emberek, továbbra sem adjuk fel!!!! Összefogva a dévai árva gyerekekkel, Böjte Csabával és a magyarországi cigányság képviselőivel ismét megszervezzük a
JOBB VELÜNK A VILÁG! rendezvényt,  2009. október 18-án, vasárnap a Papp László Sportarénában Budapesten.
Idén a Borsodban, hátrányos helyzetben élő gyerekeket szeretnénk támogatni.
Fellépnek: A Nemadomfel Együttes és barátaik: a Republic Együttes, a Bolyki Brothers, a 4for Dance, a Kaly Jag Együttes, Lovasi András, Deák Bill Gyula, Oláh Ibolya, Takáts Tamás, Ferenczi György, L.L. Junior, a Villon Trió, a Roll Dance, a Csepp Színház, Napsugár Anna és még sokan mások. Böjte Csaba gondolatait mondja el.
A rendezvényt megnyitja: Sólyom László Köztársasági elnök úr
Jegyár: 2.000.-
Jegyek kaphatók:  www.ticketA.hu   és   www.ezazanap.hu
A Sportaréna jegypénztárában, az Operett Színház jegyterjesztésében (VI. Nagymező u.)
A Szt.István és a Szt.Gellért Könyvesboltokban az (V. Ferenciek terén), a Good News Könyvesboltban (VII. Dob u. 74.) és a CLC Könyvesboltban a (VII. Hársfa u.-ban) az Operett Színház jegyterjesztésében, (a VI.Nagymező utcában ), a Gravír Expressz üzleteiben a Mammutban és a Westendben.
Csoportos jegyrendelés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Október 17-én 15h-tól a Szent István Bazilikában Ökumenikus Istentisztelet azért, hogy a Kárpát medencében élő népek képesek legyenek egymást tisztelve és elfogadva, közösen vállalni áldozatot azért, hogy legyen JOBB VELÜNK A VILÁG!
Kérlek, nézd meg Te is a mellékelt felhívást, GYERE EL A KONCERTRE és továbbítsd barátaidnak, ismerőseidnek, hogy minél több emberhez jusson el a rendezvény híre és üzenete!  És legyen JOBB VELÜNK A VILÁG!
További információ:  www.jobbvelunkavilag.hu