Vesz egy fenyőt a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak az Angyalok Erdejéből?

Nyomtatás

ImageKarácsonyfaerdő épül a budapesti Felvonulási téren, ahol idén egy rendkívüli, hagyományteremtő jótékonysági kezdeményezés és kulturális programsorozat veszi kezdetét. Az Angyalok Erdejében a látogatók december 6-ától – egy hónapon keresztül – élvezhetik az ünnepi hangulatot, illetve támogathatnak számukra is fontos célokat.

December 5-én ötszáz karácsonyfa színpompás izzói gyúlnak fel egyszerre Budapest szívében, a Felvonulási téren, a Műcsarnoktól egészen a Damjanich utcáig. Ezen a napon, ünnepélyes megnyitó keretei között, kezdetét veszi egy világviszonylatban is egyedülálló vállalkozás, amely nemcsak tartalmas szórakozást kínál minden korosztály számára, de egy eddig példa nélküli jótékonysági versenyt is útjára indít. Így garantált, hogy nem kizárólag a látvány lesz grandiózus, de a cél is!
A karitatív kezdeményezés során ötszáz cég fogadhat örökbe egy-egy általuk feldíszített karácsonyfát, amelynek mindegyike támogatásra váró ügyet képvisel. A rendezvény látogatói emeltdíjas SMS-ben szavazhatnak majd a számukra leginkább tetsző fára, amellyel magát az ügyet támogatják, illetve hozzásegíthetik az 5 millió forintos fődíjhoz. A jótékonyság mellett, ingyenes kulturális, szórakoztató programok is várják az érdeklődőket. A díszes karácsonyfaerdő, a betlehemes állatsimogató, a komoly- és könnyűzenei koncertek, táncbemutatók, gyermekműsorok, vagy a karácsonyi ételek és egy bögre, forró tea, mind-mind garantálják a meghitt karácsonyi hangulatot az egész családnak. Természetesen nem csupán cégek számára adott a lehetőség, hogy patrónusként felkaroljanak egy célt, hiszen már eddig is olyan közszereplők álltak a kezdeményezés mellé, mint a fővédnök Schmittné Makray Katalin vagy Zséda (a családon belüli erőszak áldozatainak megsegítése), Rubint Réka (a túlsúlyos gyermekek megsegítése), Csepregi Éva (Fényszóró Kulturális Alapítvány a szellemi fogyatékosokért), Tóth Gabi (a vörös iszap károsultjainak megsegítése), a No Comment vagy SP (a vörös iszap károsultjainak megsegítése). November 26-ig bárki beszerezhet egy gyönyörű karácsonyfát, és megnevezhet egy nemes célt, amit a fáért befizetett összeggel támogatni kíván.
Az Erdély.ma javaslata: a Böjte Csaba atya által működtetett Dévai Szent Ferenc Alapítvány, amelynek gyermekmentő tevékenysége immár a teljes Szent Korona Országára kiterjed.
Szóljon az idei Karácsony a szeretetről és az összefogásról!
www.angyalokerdeje.hu