Meghívó Polgárdiba

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_p1180221-k.jpgPolgárdiban Smohay Katalin beindította a Szent Ferenc Alapítvány nevében az első magyarországi iskolaházat. Június elsején, a gyermeknap alkalmából szeretnénk felszentelni ezt a házat, a jó Isten áldását kérni a gyermekekre, szüleikre, és mindazokra, kik ebben a munkában szeretettel segítségünkre vannak. Az ünnepség délután négy órakor kezdődik!

Szeretettel,

Csaba.t.
MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk kedves segítőinket és barátainkat június 1-jén délután 4 órára Polgárdi-Gyulamajorba, a Don Bosco Iskolaház házszentelőjére.
A Dévai Szent Ferenc Alapítvány 2011. márciusában megnyitotta első magyarországi iskolaotthonát Fejér megye kis városában, Polgárdiban. A ház falai között 15 kisgyermek tanul, játszik, kertészkedik, s kacag vidáman - minden hétköznap délután. Az, hogy e ház megnyithatta ajtaját a rászoruló gyermekek előtt, sok ember összefogásának eredménye. A gyerekekkel együtt mi, munkatársak is szeretnénk szívből megköszönni a fáradozását mindazoknak, akik a ház elindulásában segítettek.
Mindezt a fenti időpontban tartandó kis ünnepély keretében tennénk, melyet Böjte Csaba ferences szerzetes vezet.
Az ünnepély programja a következő:

15.45 Érkezés a házhoz1600 Színdarab – a gyermekek előadásában

16.15 Házszentelés – Böjte Csaba testvér és Barta Tibor atya

17.30 Közös séta a templomhoz

18.00 Hálaadó Szentmise