Gyökereink Irodalmi Tábor

Nyomtatás

Gyökereink Irodalmi Tábor Csíksomlyón 2011. augusztus 7-11

 

 

Kedves alkotó Barátunk!
Szeretettel várunk Téged is az irodalmi táborunkba!
Már alig várjuk, hogy találkozzunk Veled! Sok mindennel készültünk, melyeknek –reményeink szerint- hasznát fogod látni, ha szereted a tollforgatást. Nemcsak az írás elméleti kellékeire gondolunk, hanem az élményekre, amelyek Rád is várnak, Csíksomlyón. Ebből már sejtheted, hogy sok múlik azon, mennyire leszel nyitott és befogadó.
Mi már felöltöztettük a szívünket a találkozásra.
Ha már elküldted alkotásodat, nagy örömöt szereztél nekünk, köszönjük! Ha még nem, kérünk, hogy tedd meg mielőbb, mert alig várjuk, hogy megismerjük gondolataidat. Terveink vannak velük. A gondolat akkor szép, ha szárnyal! Így szerveződött a tábor programja, háttere is. Nagyon sok jó ember társult hozzánk és szeretettel adta tehetségét és lehetőségeit, azért, hogy értékes tudást hozhassunk és élményekkel gazdagítsunk Téged.
Írók és költők segítik majd „szárnyaitokat”, hogy magabiztosabban repüljetek a gondolatok szárnyán. Ehhez csatlakozik majd hozzánk egy délután, Kányádi Sándor is. Délutánként szabadidős programpalettáról választhatsz majd hangulatodnak és korodnak megfelelően: a labdajátékoktól a meghitt beszélgetésen át, a vetítéstől a számháborúig, népdal tanulásig,….még folytathatnám, de akkor milyen meglepetés maradna Neked?
Estefelé Csaba testvér köré gyűlünk majd mindannyian, hogy szívünk, lelkünk ölében megpihenjen.
Vacsora után zenészek húzzák majd a talpalávalót. Ha belefáradtunk hagyományaink ápolásába, megnézzük együtt a csillagokat, ha éppen nem lobog a tábortűz…
Várjuk jelentkezésed és a találkozást,VASÁRNAP 11 –IG!
Addig is szeretettel ölelünk:
Gabi,Zsóka n., Ancsa, Attila, Arthur és a többiek