Nagy Szeretettel Várunk Marosillyére!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_SZOVETSEGKOTES_UNNEPE.jpgNagy-nagy szeretettel várjuk a Szent Ferenc Alapítvány barátait, támogatóit, hajdani és jelenlegi gyermekeit, munkatársait, 2015.05.30-án a Szövetségkötés ünnepére. Minden évben, május utolsó szombatján nagy nagy szeretettel összegyűlünk, hogy megújítsuk teremtő Istenünkkel, egymással és szülőföldünkkel kötött szövetségünket.

 

Ünnepségünk d.e. 10.00 órai szentmisével kezdődik Marosillyén, Bethlen Gábor, Erdély nagyfejedelmének szülőháza udvarán. Istengyermeki méltóságunkban, szabadon, örömben, békében szeretnénk élni életünket az újszövetség gyermekeiként, és ezt a szövetséget szeretnénk közösen megerősíteni a szentmise áldozatban. Ugyanakkor Árpád atyánk gyermekei is vagyunk és mint Kárpát-medence lakói, bár mi is sok felülről jöttünk, mégis összetartozunk, ezért az ősi vérszerződést vállalva, mi is egy testvéri családot alkotunk. Ebben a szentmisében nem csak az Istennel való, hanem az egymással való szövetségünket is megünnepeljük, kifejezzük szülőföldünkhöz való ragaszkodásunkat.
A szentmise után a zöldben elfogyasszuk a finom bográcsban készült ebédet, majd különféle kulturális és sport események fogják színessé, izgalmassá tenni a napunkat. A d.u. egyik legizgalmasabb programja, az alapítvány box bajnokainak kiválasztása.
Nagy-nagy szeretettel várunk rendezvényünkre és amennyiben valaki szállást is igényel, jelezze ezt Palkó Cecíliánál: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..